Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

zaterdag 3 januari 2009

Schaatspret

Dit is de eerste keer sinds we hier wonen dat het ijs voor de deur dik genoeg is om te kunnen schaatsen.En daar moet natuurlijk gebruik van gemaakt worden.
Nicole, Robert, Celena en Joyce kwamen hier om samen te gaan schaatsen. Celena en Joyce hadden nog nooit geschaatst dus dat was erg leuk. We hebben ons heerlijk ruim een uur vermaakt op het ijs. Tja en als je Robert heet dan schiet je dus 100 foto's in die tijd. Want het schaatsen viel hem toch een beetje tegen... Met een beetje hulp kwamen Joyce en Celena best lekker vooruit. En Karin heeft ook erg genoten van het schaatsen dat was toch weer een heel aantal jaren geleden.

Een keer gingen Celena en Karin samen onderuit want Tjalle vond het leuk om tegen Karin aan te springen tijdens het schaatsen. Toen hebben we hem toch maar even vast gebonden, zielig.
Nog een paar fototjes

Zo dat was een leuk begin van het nieuwe jaar.
We wensen iedereen alle goeds voor 2009.
Op adoptiegebied hebben we geen nieuws. Hopelijk horen we deze maand weer wat van Wereldkinderen.



7 opmerkingen:

Anoniem zei

Haha leuke foto's, Karin! Lekker he, dit weer.
Geniet er lekker nog van.

Ik hoop zo dat jullie straks ook verder kunnen..

Sterkte!

Groetjes, Josee

Anoniem zei

Hoi Samuel en Karin,

We hopen voor jullie dat jullie binnenkort eindelijk eens gebeld mogen worden voor de landenintake! Jullie wachten al zolang.....

Sterkte verder!
Groetjes van Wilma(yahoo)

Anoniem zei

In al ons goede nieuws denk ik ook veel aan jullie. Ik hoop dat jullie ook snel verder zullen mogen. En dat je het uithoud tot die tijd..:-)
het is bij tijd en wijlen flink moeilijk he?!
Sterkte! Groetjes, Josee

Anoniem zei

Hallo,
Ik zie dat jullie al een jaar wachten op de landenintake. Spannend zeg. Nou het gaat goed met de voorstellen dus er komt binnenkort vast wel weer een landenintake.
Succes met wachten!
Groetjes van Bert en Antoinette.

Ben zei

Hoihoi! Zojuist even een wat uitgebreider verhaaltje op de mail gezet, maar ook leuk om hier wat foto's te zien! Geniet er van!!! :D

Ben zei

Hmm... de mail komt dus niet aan... copy-paste 'm wel even hier:

Hallo, hallo...

onlangs moest ik even aan jullie denken en kon mij niet herinneren of wij jullie ooit hebben bedankt voor het zeer hartelijke kaartje dat wij van jullie ontvingen toen Eva geboren werdt. Komende van jullie voelde het als extra waardevol, we vonden het heel bijzonder!

Inmiddels zie ik op jullie weblog de leukste fotos van jullie en die
geweldige Neo. Mooi boxkleed trouwens, Karin. Maris is een speelkleed aan het maken. Wordt ook erg mooi, maar wat een (pokke)klus!

Het ga jullie goed. Wilde jullie gewoon nog even bedankt. Hoop dat we (al dan niet toevallig) jullie en de kleine Neo snel een keertje zien! :D

Godbless,

Ben

Ben zei

Waarom die reactie nou hier belandt bij deze hele oude post, geen idee!? :D