Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

vrijdag 29 mei 2009

Adoptieverwachting

Het is zo ver. Eindelijk zijn we dan toch echt in adoptieverwachting!!
Vandaag kregen we de brief dat de documenten gisteren verzonden zijn naar Zuid Afrika. Uit betrouwbare bron hebben we gehoord dat de documenten woensdag al verzonden zijn. We werden dinsdag namelijk gebeld dat we een document even aan moesten passen. Als we dat document dinsdag op de post deden dan kon het woensdag nog met de koerier mee.
Het is nog wel een beetje onwerkelijk dat de volgende stap nu voor ons is om naar Zuid Afrika af te reizen om ons kindje op te halen. Waarschijnlijk krijgen we genoeg tijd om aan het idee te wennen :-)

We zijn vanavond even langs de familie van Karin geweest met overheerlijkeCelena en Joyce wilde er ook best ééntje in bed op eten. Lekker smikkelen dus.
En nu hebben we lekker 2 weken vakantie. Eerst een weekje de buitenboel schilderen en daarna een weekje naar de stacaravan van pa en ma Greeven in Hoenderloo. Hopelijk blijft het weer zo fantastisch als nu.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Super hoor dat de docs in ZA liggen!! We wensen jullie een voorspoedige wachttijd met (hopelijk) weinig wachtstress!

Fijn weekend (ooooooh nee.....) fijne vakantie!

Doei,
Marc & Joukje (yahoo)

Anoniem zei

Heerlijk! en eindelijk, superfijn.

Liefs,

Marieke

Josee zei

Hoihoi!!! Van harte gefeliciteerd dat jullie in verwachting zijn..!!!
Ik ben heel blij voor jullie, het heeft lang genoeg geduurd zo! moge de komende en laatste wachttijd 'goed' zijn - ik hoop niet te lang. Dat God jullie verder moge vormen en voorbereiden op dé grote dag..!
ik kijk met jullie ernaar uit!

Josee

Unknown zei

Wat een fijn gevoel is dat nu de papieren in ZA liggen.
Vanaf nu is het alleen nog wachten en hopenlijk niet te lang.

Groeten Martijn en Erna

Anoniem zei

Dag Samuël en Karin,
Inmiddels alweer 1 week in adoptieverwachting ;-) Heerlijk dat jullie documenten nu in ZA liggen! Tegelijk ook sterkte in het wachten wat voor jullie ligt, wij hopen dat jullie wachtperiode heel voorspoedig mag zijn!
Hartelijke groetjes,
Marcel, Jantine en David

Anoniem zei

Hoi Samuel en Karin,

Jullie hebben de papieren al bijna weer een maand in Z-afrika liggen. Spannende tijd is dat het laatste wachten vooral als je al iets verder vordert.Hopelijk hoeven jullie niet al te lang te wachten! Wij zitten in Elstree Mansions,het is een lekker ruim appartement, rustige straat met veel bomen en dus ook vogels. Het is wel wat verder van Abba lopen maar het is goed te doen. Hey de groetjes van Peter,Wilma en Marline.