Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

zondag 27 juni 2010

Een warme zondagmiddag

SPETTER, SPATTER, SPETTER, SPATTER

5 opmerkingen:

Tamara zei

Die heeft genoten!!!!

Anoniem zei

Dag Karin, Samuel en Neo,
Alweer even geleden dat ik hier een reactie heb achtergelaten... terwijl ik af en toe nog best op jullie site kijk, leuk dat jullie de site nog regelmatig updaten.
Wat een geweldige foto's! Ook die van Denemarken. Ik vind het ook zo leuk om Neo en Tjalle samen te zien, zo'n mooi stel! Wat fijn dat jullie zo geweldig genieten als gezinnetje, ga daar maar lekker mee door!
Groetjes,
Marcel, Jantine en David (ex-yahoo)

Anoniem zei

Beste Samuel en Karin,

wat een leuke site!
mijn man en ik hebben ons per 1 januari j.l. aangemeld voor adoptie en hebben dus nog een hele weg te gaan. we zouden ook graag uit zuid-afrika willen adopteren, daarom zou ik jullie graag wat vragen willen stellen, als jullie dat goed vinden. mijn adres is cnvanos @ hotmail.com
hartelijke groet,
caroline

Marloes Geleynse zei

Neo geniet er lekker van! In het kleine badje vindt Tobi het ook wel goed als er warm water in zit hahaha maar het grote zwembad vindt hij veel te koud en wil hij dus niet in!

Groetjes,
Marloes

Anoniem zei

Hoi Neo,

Ik mag met mama wel eens mee kijken als ze websites bekijkt en ik vind die van jou de mooiste! Als ik jou foto's van het badje zie zeg ik tegen mijn mama dat ik er ook in wil.

Groetjes van Tumelo en mijn mama Helena (Yahoo)