Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

maandag 28 juli 2008

Gesprek Algemene Intake


Vanmorgen om negen uur werden we gebeld door Wereldkinderen (WK) voor de algemene intake.

We zijn goed gekeurd voor Zuid-Afrika JOEPIE. We staan nu op de wachtlijst om onze documenten in orde te gaan maken voor Zuid-Afrika. Er staan 3 stellen voor ons op de wachtlijst die wachten op een eerste kindje. De wachtijd op dit moment staat op 9 maanden na aanmelden bij WK. Wij hebben ons op 20-01-08 aangemeld. Dat betekent dat we waarschijnlijk dit jaar de documenten nog mogen gaan verzamelen.

Na de aanmelding in januari hebben we digitaal een intake formulier ingevuld. Op dit formulier moesten we ook invullen of we openstaan voor een Special Need (SN) kindje. Er stond een hele lijst met aandoeningen op. Bij elke aandoening kon je aangeven of je het acceptabel vindt , het bespreekbaar is of dat het onacceptabel is. Tijdens het invullen van dit formulier hadden wij heel sterk het idee dat God voor ons al een kindje in gedachten heeft. Hij zal ervoor zorgen dat we de SN aan zullen kunnen. Daarom konden wij vrij veel op acceptabel of bespreekbaar zetten. Elke kind is een wonder en schepsel van God. Welke aandoening het ook zal hebben wij willen het samen met God een liefdevol thuis geven.

Volgens WK staan we open voor een ruime SN. Ze waren blij met ons rapport en intake formulier.

Er breekt dus voor ons nu een hele spannende tijd aan. Het kan zijn dat we binnenkort een telefoontje krijgen van WK dat we de documenten kunnen gaan verzamelen. We zullen rustig afwachten. Waarschijnlijk hebben we wel binnen nu en een jaar een kindje. Het kan opeens snel gaan. Niets is veranderlijker dan een adoptieprocedure.

Hopenlijk kunnen we binnenkort weer een goed bericht plaatsen.



Blije groetjes van Samuël en Karin

7 opmerkingen:

Anoniem zei

super bericht! weer een stap verder, zuid afrikaanse kinderen zijn zóó geweldig!!
liefs
karin

Roel en An zei

Hoi Karin en Samuel,

Wat leuk ook een website. Ben gelijk even gaan kijken hoor. Wat geweldig dat het er voor jullie zo goed eruit ziet. Dat is beter dan bijna een jaar wachten net als ons. Geniet er maar van hoor, het is jullie gegunt. We hopen met jullie mee dat het kindje er sneller komt dan jullie gedacht hadden. En wat fijn dat jullie ook voor een SN kindje gaan, ik herken je gevoelens in de mail op de yahoo, van of je het wel aan kan. Soms overval je het even maar met Samuel naast je komt dat helemaal goed. Roelof is ook zo lekker nuchter.

Mag ik jullie ook linken op onze site?

Fijne dag (dat zal zeker wel lukken na zo gesprek).

Groetjes van Roelof & Anneke.

AndriesIesjaNoahBoaz zei

Leuk dat jullie ook een website hebben, en dan ook nog met zo'n mooi en blij bericht! Veel succes en sterkte met het wachten op jullie afrikaantje.....

Anoniem zei

Hoi,

Ik heb dan eindelijk gelezen wat je hebt geschreven. Ik ben echt onwijs blij voor jullie. Ik hoop dat et inderdaad heel snel mag gaan.

groetjes Tamara

Anoniem zei

Hoi Samuel en Karin,

Nou ik was ook wel nieuwsgierig naar jullie web-log, ziet er leuk uit hoor!
En al héérlijk positief nieuws erop dat is natuurlijk helemaal geweldig hé.

Nou we spreken elkaar wel weer,

Groetjes Corine

Anoniem zei

Ha Karin en Samuel,

Wat leuk jullie ook een website, en dan gelijk zulke mooie berichten lezen!! Geweldig, steeds een stapje dichterbij. We hopen dat jullie weg voorspoedig mag gaan en jullie snel het kindje krijgen wat voor jullie bestemd is. We houden je site in de gaten!

Hartelijke groeten Marian

Anoniem zei

geweldig wat een goed nieuws!!!
een geweldige stap vooruit!
dikke knuf,
gert en renate