Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

donderdag 2 april 2009

Er even uit


Vorige week zijn we een weekje in Samoëns, Frankrijk geweest. Samen met Dennis en Leanne. We hebben heerlijk een week kunnen skiën. Het was heerlijk om even een weekje weg te zijn en met iets anders bezig te zijn. Het was vooral prachtig weer met één dag sneeuw. Verder hebben we 's avonds gezellig spelletjes gedaan. Zelfs spetterUno, hihi (C&K bedankt). Één hele avond hebben we, vooral Leanne besteed aan het bakken van ca 12 pannenkoeken.
Tja als je een kwartier over één pannenkoek doet dan ben je nog wel even bezig. Volgende keer neemt Dennis zijn eigen gasstelletje mee gaat een stuk beter, hihi. Dennis en Leanne waren fanatiek met skiën maar wij hebben nog lekker een dagje tussen door vrij genomen en een lekkere wandeling gemaakt.

En nu zijn we weer thuis en is het gewone drukke leven weer begonnen. De spanning voor de adoptieprocedure is er ook weer. Via via hebben we vernomen dat er in april een landenintake komt. We zijn nog niet gebeld dat we hier naar toe mogen. We hopen het natuurlijk wel heel erg anders moeten we nog een paar maanden wachten. Maar je weet het maar nooit dus we zullen echt nog even geduld moeten hebben.


Hopelijk volgt het volgende verhaaltje heel snel met heel goed nieuws.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Nou, dat ziet er allemaal bijzonder gezellig uit zeg! Super dat jullie even lekker de zinnen verzet hebben! We begrijpen het helemaal!
Ik hoop ook dat op dit bericht spoedig een nóg interessanter bericht volgt... namelijk dat jullie éindelijk eens voor de landenintake mogen!!! Spannend hoor!

Lieve groet, Esther, Jeroen en Abigail

Anoniem zei

Fijn dat jullie zo'n leuke vakantie gehad hebben, soms tijdens al dat wachten is het wel eens lekker om ff op andere gedachten te komen! Ook wij hopen voor jullie dat jullie er in april eindelijk ook bijzitten! En ook de anderen die lang op de landenintake moeten wachten!
Groeten van Wilma(yahoo)

Josee zei

Hoi Karin,

Dat hoop ik zo voor jullie - dat er snel goed nieuws volgt! Nog niemand heeft verder laten weten dat ze ook een landenintake zullen hebben, dus je bent in elk geval nog niet 'overgeslagen'. En ik hoop van harte dat dat ook niet gaat gebeuren!!
Sterkte met wachten enne.. je kunt ook altijd even bellen natuurlijk nu Marjolein terug is uit ZA..?

Groetjes, Josee

Anoniem zei

Hallo Samuël en Karin,

Ik las jullie berichtje op de lijst dat het wachten zo lang duurt. We willen jullie sterkte wensen. We hopen dat er snel weer een landenintake is en dat jullie dan ook eindelijk de papieren klaar mogen maken.

Groetjes van Bert en Antoinette.