Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

vrijdag 10 april 2009

Naar de LANDENINTAKE

Hier is behoorlijk snel het volgende verhaaltje. Gelukkig met goed nieuws maar als we gisteren een update hadden geplaatst dan was het een heel ander verhaal geworden.

Afgelopen dinsdag heeft Samuël naar Wereldkinderen (WK) gebeld. We vroegen ons af of we naar de volgende landenintake mochten. We konden de spanning niet langer aan en hebben dus zelf de stoute schoenen maar aan getrokken. Het antwoord was helaas negatief. We zouden er net niet bij zitten en dus nog een paar maanden moeten wachten op de volgende landenintake. We waren erg teleurgesteld en hadden het er behoorlijk moeilijk mee.

Vanmorgen ging de telefoon vlak voor ik (Karin) naar mijn werk moest. En dat was WK!!! We mogen toch 29 april naar de landenintake het stel voor ons heeft afgezegd. Niet te geloven wat er dan door je heen gaat. De emoties gierden door mijn lijf. We zijn nu verschikkelijk blij. Maar we kwamen uit een diep dal. Het moet nog even goed landen... Binnenkort zijn we dus erg druk. Er moeten heel veel documenten verzameld worden maar we hebben er zin in.

En nou gaan we een super paasweekend vieren. Waarin we mogen nadenken over wat een grote God we hebben die de wereld zo lief heeft dat Hij Zijn eigen veel geliefde Zoon gegeven heeft opdat iedereen die in Hem geloofd eeuwig leven mag hebben. Wat een Heer hebben wij dat Hij voor onze wilde sterven zodat wij nieuw leven mogen ontvangen. Een levende Heer hebben wij want Hij is Waarlijk opgestaan.

7 opmerkingen:

tamara zei

Hartstikke tof!!! Ben hartstikke blij voor jullie.

Fijne paasdagen

Unknown zei

Hallo Samuel en Karin,

Wat een super nieuws net voor de Pasen! Jullie hebben hier lang genoeg op moeten wachten.
Leuk om uit te zien naar 29 April!

Groetjes Martijn en Erna

Anoniem zei

super fijn, geweldig, wij zijn blij met jullie !! eindelijk weer een stapje dichter bij jullie kindje !!
fijne paasdagen, dikke knuffel, gert, renate en nienke

Anoniem zei

Gefeliciteerd! Een volgende stap in de procedure. Veel plezier met het verzamelen van de documenten.

Groeten van
Carlos, Helena en Tumelo (Yahoo)

Anoniem zei

Lieve Sam en Kaatje,

Geweldig!! We zijn zóóóó blij voor jullie. Eindelijk de laatste wachtlijst.

Liefs,

Ronald en Marieke

Esther's Art zei

Lieve Karine en Samuël,

Ik kan het tòch niet laten om even op dit fijne nieuws te reageren!!! Wat gewéldig voor jullie, zeg! Enne... het is dus binnenkort tijd om aan je quilt te beginnen!
Gefeliciteerd hoor!

Liefs, Esther, Jeroen en Abigail

Anoniem zei

Hoi Samuel en Karin,
Eindelijk weer eens goed nieuws voor jullie!! Echt helemaal geweldig!! Succes met het verzamelen van alle documenten en dan op naar de laatste wachtfase!! En ik kan je zeggen als je HET telefoontje krijgt dat je dan denkt, hier heb ik het allemaal voor gedaan!! Heel veel succes met alles.

Groetjes,
Petra de Vaal