Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

maandag 22 februari 2010

Zijn we weer

Zetten we zo'n leuk filmpje op de site vinden sommige mensen dat niet genoeg. Je moet er wel wat bij schrijven hoor... Oké.

Zondag 14 februari is Neo dus opgedragen in de Ontmoeting (de kerk waar wij heen gaan). Het was een hele fijne dienst. We vonden het erg leuk dat onze familie erbij was, vrienden en collega's van Karin. Samuel heeft aan de hand van een presentatie nog wat over de reis naar Neo vertelt. We merkten dat mensen dit erg waardeerden omdat ze zo de reis nog een beetje extra met ons mochten beleven.


Het was een druk weekend want zaterdag 13 febr. vierde Beppe haar verjaardag. Daar zag de hele familie Neo voor het eerst. Ze kreeg natuurlijk heel veel aandacht. Het ging heel goed alleen terug in de auto wat minder :-(.


Toch hebben we niet aan Neo gemerkt dat het weekend zo druk was. Ze bleef opgewekt en gezellig ook geen slaapproblemen gelukkig.

Afgelopen zaterdag zijn onze lieve vrienden die we in Zuid Afrika hebben leren kennen bij ons geweest. Het was super leuk om elkaar weer te zien en lekker te kunnen kletsen. Tabitha was ook lekker gegroeid en ontwikkeld. Ook al zo'n heerlijk meidje.

De lieve papa's



Neo heeft alweer en tandje door. De stand is nu 3 boven 3 onder. Dat vorige filmpje lijkt heel wat hoor maar we hebben niet het idee dat Neo al heel snel echt gaat lopen. Ze kan absoluut nog niet los staan.
Tot de volgende keer.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Karin en Samuël,

Dat is lang geleden!! Ik volg de website al een tijdje en had nu tijd om een berichtje te plaatsen.
Wat een fantastische meid. jullie boffen maar.
Hier is ook alles goed, heb er inmiddels nog een zoon bij Bas. Dus nu ben ik vet in de minderheid met al die mannen.
Nou tot horens, doe de groeten in de apotheek.

Groetjes Mirjam

Marloes Geleynse zei

Wat leuk dat de site nog wordt bijgehouden! Wij gaan hem ook nog een tijdje bijhouden hoor!
Leuk om te zien hoe ver Neo in haar ontwikkeling is. Ze loopt met haar ontwikkeling ongeveer gelijk met Tobi zie ik. Tobi kruipt, staat en loopt rond de tafel. Alleen heeft hij pas 2 tandjes die nog niet helemaal door zijn!

Groetjes,
Marloes

Anoniem zei

geweldig filmpje! en ehhhh goed he, ik ben niet de eerste en niet de laatste :-)

dag!
anne