Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

zondag 25 april 2010

Kleine meisjes worden groot...

Het gaat super goed met die lieve meid van ons!
Sinds 2 weken gaat ze nu steeds los staan ze vindt dit erg leuk om te doen want ze gaat steeds om haar zelf lachen. Erg grappig om te zien.
We zijn nu een beetje aan het stimuleren om te gaan lopen. Ze zet nu 1 a 2 stapjes los voor ze in onze armen valt. We proberen een filmpje te plaatsen met het bewijs :-).
Komende zaterdag hebben we een ontmoetingsdag van de mailgroep waar we bij zitten. Een groep van mensen die allemaal bezig zijn met een adoptieprocedure in Zuid Afrika of die al een kindje(s) hebben uit Zuid Afrika. Vorig jaar zijn we voor het eerst naar deze dag geweest. Het is geweldig om al die Zuid Afrikaanse kindertjes bij elkaar te zien. Ook is het erg leuk om met elkaar te praten over de kids en de procedures. Dit jaar is het nog leuker omdat we voor het eerst met Neo gaan. Pronken met onze mooie meid. We hebben er zin in. Hopelijk gaat Neo het een beetje volhouden want slapen zal wel een probleem worden.

Nog 11 nachtjes slapen dan wordt ons meisje alweer 1 jaar. Een bijzondere dag met dubbele gevoelens zal dit zijn. We denken aan de vrouw die vorig jaar op dit moment nog haar kindje bij zich droeg. De laatste dagen dat ze haar bij zich had. Zal ze aan haar denken... Wij denken aan haar.
Voor ons ook een mijlpaal. Neo is geen baby meer maar een dreumes. Ze leert elke dag weer wat nieuws. Ze gaat bijna lopen. Het is erg leuk om te zien dat ze steeds nieuwe dingen doet/kan. Ze zegt ook wat meer al zijn het alleen a klank woordjes. Aai, als ze Tjalle aait. Hai is hallo.
Ook is ze nu bijna een half jaar bij ons. Wat is het snel gegaan maar wat lijkt de tijd zonder Neo lang geleden. We zijn al zo aan haar gewend. We kunnen haar niet meer uit ons leven wegdenken!

Ik kan al zelf eten:

Met mijn handen gaat veel makkelijker:

Volgende keer een verjaardags verhaal.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Weer een verhaaltje! Leuk hoor. Ik blijf jullie volgen hoor want de ontwikkeling van Neo is haast hetzelfde als die van Tobi. Op 9 april heeft hij zijn eerste stapje los gezet en nu staat hij vooral los maar zet geen stapjes. Volgens mij vindt hij het nog eng. Hij durft zich wel naar voren te laten vallen en dan vangt hij zichzelf op met zijn handjes maar naar achteren gebeurd ook wel eens en dan moeten we hem toch opvangen want anders is het huilen.

Ik zal binnenkort onze website ook weer eens updaten.

Groetjes,
Marloes, KW, Sofie & Tobi

Anoniem zei

hoi ! al bijna 1, tjongejonge… wat een lieverdje toch!

anne

Anoniem zei

Yeuhh...de banner staat op 1 jaar vandaag!
Van harte gefeliciteerd meisje.
Geniet van alle cadeautjes en al het lekkers!

xx Jet