Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

zondag 9 mei 2010

Hieper de piep HOERA Neo 1 jaar

6 Mei was het zo ver. Neo vierde haar eerste verjaardag.
De dag begon in bed waar papa en mama voor Neo kwamen zingen.

De dag ervoor waren ome Dennis en tante Leanne al langs gekomen. Zij hadden iets heel moois bij zich.
Wat een knappe tante heeft Neo hè dat ze zo'n mooie en ook nog lekkere taart kan maken.
Van ons heeft Neo ook nog een loopautootje gekregen. Ze komt al een beetje vooruit als ze erop zit. Op en afklimmen gaat nog een beetje moeilijk.
;s Morgens en 's middags kwam er visite. Neo is goed verwend. Ze heeft leuke cadeautjes gekregen. Onder andere allerlei little people speelgoed waar ze al erg leuk mee kan spelen. De dierentuin is nu favoriet. Daar zitten allemaal geluidjes in. Heel leuk om de knopjes achter elkaar in te drukken :-). Ook heeft ze een dvd van Bumba in Afrika gekregen, erg leuk die hebben we vrijdag meteen maar bekeken toen mama de vlechtjes uit Neo haar haar moest halen. (crime, grrr, kreeg ze bijna niet los).
We waren een tijdje geleden al begonnen met Neo te leren om bij hieper de piep hoera de handjes in de lucht te doen. En zo waar ze deed het op haar eigen verjaardag. Zie hier het bewijs:
We hadden niet heel veel visite uitgenodigd voor deze dag. Zo kon Neo het goed aan. Ze heeft genoten van de dag. Ondanks dat ze niet zo lekker was. Op sommige foto's zie je wel dat ze niet zo helder uit haar oogjes kijkt. Ze was de hele week al erg verkouden. Ze hoeste ook erg veel en had af en toe koorts. Gelukkig was haar humeur wel de hele week goed dus hebben we haar verjaardag maar gewoon gevierd.

En nu is ons meisje dus al weer 1 jaar. Het is best raar dat je haar verjaardag viert terwijl ze nog maar een half jaar bij ons is. We dachten ook terug aan een jaar geleden. Neo die geboren werd en meteen werd afgestaan. Een dag met dubbele gevoelens en emoties.

Vandaag is het moederdag en is Neo precies een half jaar in onze armen. Wat bijzonder dat we nu ook eindelijk moederdag mogen vieren. Jarenlang was dit een moeilijke dag voor ons. En nu mag ik genieten van het moeder zijn. Neo was nog niet in staat om een cadeautje voor mama te maken. Maar van papa heeft mama een mooi cadeau gekregen (nou ja toegezegt). We gaan binnenkort een dagje samen naar de sauna. Dus pake en beppe zin om een dagje op te passen? Raar cadeau eigenlijk. Een moederdag cadeau waarbij je iets gaat doen zonder kind :-). Zo krijgt papa ook meteen zijn vaderdagcadeau. (Voor de kenners dat cadeau wat ik zelf gevraagd had komt er vast ook hoor, hihi)

Komende de dinsdag moet Neo weer naar het consultatiebureau. Ben heel benieuwd hoeveel ze gegroeid is. Aan haar broeken te zien is ze wel iets gegroeid. Binnekort kunnen jullie het wel weer lezen hier.

Tot slot nog een paar verjaardagfoto's:
Moet ik echt lachen voor de foto, sorry geen zin in

Nichtjes onder elkaar

Best lachen zo'n autootje

Zelfs Wick en Sjoerd vinden Neo's cadeaus nog leuk.

Joyce had zelf een rammelaar gemaakt. Deze vond Neo erg leuk, ze heeft hem hier in haar handjes

Nog één mooi plaatje:

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van Neo! Zo te lezen en zien heeft iedereen genoten van deze dag (ondanks verkoudheid). Wat wordt ze al groot zeg als ze op het autootje zit! Leuk dat ze zo enthousiast is over de rammelaar, haar nicht kan trots zijn.

Geniet nog lekker na van deze dag ennehhh... over een half jaar komt de volgende mijlpaal al weer: dan is ze een jaar in jullie armen en harten. Gaat inderdaad bijna te snel om bij te kunnen houden!

groetjes, Igor, Ingrid & Naomi (yahoo)

josien zei

Hoi Karin,

Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van NEO.
Wat heeft ze leuke cadeautjes gekregen.
Gisala heeft ook erg lang met de dierentuin van Little People gespeeld, was erg leuk.
En wat een herkenbare gevoelens op de verjaardag.
Wij hadden haar nog maar 3 maanden en toen vierden we haar eerste verjaardag (ook best raar)

Groetjes Boeke, Josien en Gisala

Anoniem zei

Hey!
Nog gefeliciteerd hè, met Neo!
Zo te zien een hele leuke dag gehad.
Groetjes Diane

Fam. Geleynse zei

Hoi Neo!!

Gefeliciteerd met je 1e verjaardag! Wat heb je toch leuke cadeautjes gekregen. Ik heb op mijn 1e verjaardag ook leuke cadeautjes gekregen. Ook van Little People een hele mooie garage. En van papa en mama een mooie loopfiets. Maar ik krijg haast niet de kans om er mee te mogen spelen omdat mijn grote zus Sofie er steeds mee speelt. Maar gelukkig mag ik wel eens meespelen.

Kusjes en Knuffels en een BIG BIG Smile!!!,

Tobi Geleynse

Anoniem zei

Neo,(en natuurlijk haar papa en mama) Van Harte Gefeliciteerd met je 1e verjaardag! Inderdaad al weer snel he, na haar aankomst en dan een half jaar later alweer de 1e verjaardag! Vond ik ook raar hoor. Zo te lezen en te zien was het ondanks dat ze niet helemaal lekker was toch een mooie dag. Maar wel dubbel natuurlijk zoals jezelf al zei.
Geniet ze van jullie mooie dochter!

Groetjes Wilma (yahoo)

Anoniem zei

Hoi Neo,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! ook je papa en mama gefeliciteerd.
Wat ben jij verwend met leuke kado's, en wat een mooie verjaardagstaart dat was smullen!

Groetjes van Sibonelo, Martijn en Erna