Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

zaterdag 20 augustus 2011

Allemaal thuis


Eindelijk na 10 dagen in het ziekenhuis te hebben gelegen ben ik weer thuis. Vanavond om 18:30 uur zijn we met zijn viertjes thuis gekomen.
De kinderarts had besloten dat Hanne de laatste 2 dagen van de antibioticakuur wel oraal (via een spuitje in de mond) mag innemen. Tja en toen was er geen reden meer om nog langer in het ziekenhuis te blijven. JOEPIE!!!
Hanne doet het heel erg goed. Ze slaapt, drinkt, poept en plast en soms is ze wakker :-). Ze drinkt nog niet zo goed uit de borst maar gelukkig kan mama nu heel goed kolven en zo krijgt ze toch borstvoeding binnen. Hopelijk gaat het nog lukken om goed uit de borst te drinken. Dat gaat vast wel goed komen want we hebben een fantastische kraamhulp kunnen regelen. Het is zo waar gelukt dat een vriendin van mij (Renate natuurlijk) bij ons mag kramen. We hadden de hoop al bijna op gegeven maar het kwam nu qua data perfect uit, geen toeval natuurlijk.
Papa, mama, Neo, Hanne en Tjalle zijn blij dat we weer allemaal thuis zijn. Nu kunnen we eindelijk als gezin aan elkaar gaan wennen in een normale thuissituatie.
De afgelopen 10 dagen zijn voor Samuel en Neo ook behoorlijk zwaar geweest. Neo moest een paar dagen uit logeren en mama bleef maar steeds in dat ziekenhuis. Dat vond ze maar niets. Hanne vindt ze steeds leuker. Ze wil haar steeds kusjes geven en aaien. Ze is erg lief voor Hanne.

Tjalle was ook erg blij dat het vrouwtje er weer was. Maar ja hij wilde steeds tegen me op springen en dat is een beetje link met zo'n buik. Hij was erg enthousiast. Met Hanne heeft hij nog niet echt kennis gemaakt. Hij keek alleen even in de maxi-cosi.
Papa is ook erg blij dat hij nu met al zijn meisjes thuis is. Hopelijk wordt het n wat rustiger voor hem. Geen gesjees meer naar het ziekenhuis.

Het huis is mooi versierd. Erg leuk zelf hebben we hier niets aan gedaan. Buiten staat een mooi Nijntjebord (sponsord bij fam, Hazelaar)en binnen hangen slingers (dank zussie en zwager).

En nu gaan we de eerste nacht in, best een beetje spannend. Kunnen we slapen of gaat ons meisje ons de hele nacht wakker houden? We zullen het zien.

Gelukkig is dit niet meer nodig:



3 opmerkingen:

Rieneke zei

Welkom thuis! Hoera! :)

Anoniem zei

Via Yahoo had ik jullie al gefeliciteerd, maar op jullie eigen site nogmaals: VAN HARTE GEFELICITEERD met de geboorte van Hanne!!!! Een tweede wonderkind voor jullie, geweldig!! Doe rustig aan Karin, je hebt nogal wat voor de kiezen gehad!! Geniet van alles en laat je nog maar lekker vertroetelen!

Lieve groeten van Annette.

Anoniem zei

Van harte gefeliciteerd met jullie 2de dochter!!!
Wat super zeg.
Ik lees dat het best spannend is geweest. Maar nu gaat het gelukkig goed.
Heel veel geluk en Gods zegen toegewenst met zijn 4-en.
Groetjes van Bert, Antoinette en Zimkhita.