Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

donderdag 18 augustus 2011

Dag 3

Het was een bijzondere dag vandaag. Ik heb vandaag Neo verblijd met een bezoek aan de tandarts. Neo was niet erg onder de indruk van een mevrouw die in de mond de tanden ging tellen. Maar ze kreeg wel een mooie sticker er voor! Daarna ben ik met Neo naar Pake en Beppe gegaan om Tjalle op te halen. Neo miste Tjalle gisteren toen we thuis kwamen. we hebben lekker bij pake en beppe in de tuin gegeten en Neo heeft even geslapen bij Konijn. daarna zijn we gauw weer naar Apeldoorn gereden, Tjalle thuis gebracht en door naar mama en Hanne. Neo begint Hanne echt te noemen, gisteren kwamen thuis en zag ze de box en zei: "Hanne bed". Neo is weer helemaal thuis, nu Tjalle er ook weer is. We hebben nu alvast een nieuw bedje voor Neo waar ze zelf in kan kruipen. Zo hoeft mama haar straks niet te tillen.
Karin heeft ondertussen in het ziekenhuis ook een verhuizing meegemaakt naar een kamer waar iemand anders al ligt. Het is nu wat krapper op de kamer. Maar vanochtend ging het voeden van Hanne al goed en de borstvoeding komt nu echt goed op gang. Ook zien we dat Hanne al weer heel anders is dan gisteren. Ze reageert al weer beter en slaapt ook beter. Het eten gaat wel iets beter, maar ondersteuning is nog wel nodig. vanmiddag heeft Hanne voor het eerst direct uit de borst gedronken!
Al met al weer een goede dag te noemen. Papa is trost op al zijn meiden! Karin die goed hersteld en zich goed houdt onder de situatie in het ziekenhuis; Neo die als een peuter dit helemaal doormaakt en zichtbaar geniet van mama, papa en zusje; en natuurlijk mijn jongste dochter Hanne die een onvergetelijke indruk heeft gemaakt in de drie dagen dat ik haar ken. Daarom maar een nieuw fotootje:

2 opmerkingen:

Anoniem zei

blij voor jullie! xx Anne

Anoniem zei

Ontzettend gefeliciteerd!!

Aart en Joke