Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

vrijdag 12 augustus 2011

Ziekenhuis en thuis

Het is nu echt de laatste fase van de zwangerschap. Gisteren zijn we voor controle bij de verloskundige geweest. Daar heeft Karin een opmerking gemaakt over jeuk op de handen en voeten. Dat werd verdacht en we werden direct doorgestuurd naar het ziekenhuis. na wat uren onderzoek, hartfilmpjes, echo's enz. werd de mededeling gedaan om een 24-uurs observatie te doen van bloeddruk en eiwitwaarden. Karin moest opgenomen worden voor in elk geval een nacht.

Vanmiddag was de uitslag van de 24-uurs controle. Helaas waren de waarden van het eiwit zo gestegen ten opzichte van gisteren, dat besloten is om nogmaals een controle te doen in het weekend. Afhankelijk daarvan zal maandag de geboorte worden ingeleid of Karin worden ontslagen. De kans dat de waarden alsnog gaan dalen zijn niet erg groot, dus wij denken dat maandag of dinsdag onze nieuwe zoon/dochter ons gezin zal gaan verrijken.

Het is wel een spannenende tijd en een weekend dat er veel heen en weer wordt gereden tussen Houtsnijdershorst en Gelre. Neo reageert er nog goed op en vindt het wel prima dat mama ergens anders slaapt (bij de koffer, in het ziekenhuis). Gelukkig zijn er al zo veel mensen die hun diensten en welwillendheid tonen dat ik niet overal op in kan gaan. Neo zou voor de komende maanden wel onderdak hebben! :)Heerlijk al die lieve mensen om je heen!

Ik hoop de komende dagen jullie een beetje op de hoogte te kunnen houden van al het nieuws. En mocht je erg nieuwsgierig zijn: stuur een berichtje of bel mij, eventueel voor het nummer van Karin.

Groeten van Samuel en Neo thuis en Karin en ??? in het ziekenhuis

2 opmerkingen:

Josee zei

Hoi Karin, spannende tijden nu voor jullie...!
Ik heb net via yahoo even een mailtje gestuurd, maar ook even via hier: zet hem op!
Gods kracht voor jullie allevier gewenst!

Groetjes, Josee

Jako en Annemieke, Mpho, Prudence en Asanda zei

Ondertussen is het al dinsdagavond.
Ben heel benieuwd hoe het met jullie is en of jullie kleine er al is.
Sterkte.
Hartelijke groet,
Jako & Annemieke, Mpho, Prudence en Asanda