Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

maandag 28 december 2009

Kerst en ziek

Vorig week heb ik weer eens staartjes gemaakt. Voor het eerst in Nederland 7 staartjes. Wel hebben we het nu in de kinderstoel gedaan en dat ging een stuk makkelijker dan in bad. Goed gelukt al zeg ik het zelf. Ik was best trots :-)

Hier nog het bewijs dat Neo echt zelf kan gaan staan. Het gaat nog niet altijd maar af en toe lukt het. En wat ze nu ook doet is ZELF gaan ZITTEN. Ja ja knap hè. We zijn trots op ons meisje.
Eerste kerstdag zijn we 's middags bij de familie van Karin geweest. We hebben gezellig met z'n allen gegeten. Neo deed het goed. Het was best druk omdat er nog 5 kinderen waren, maar ze hebben gezellig met elkaar gespeeld. Toen we thuis kwamen hebben we Neo haar pyjama aan gedaan nog even beneden op de bank gehad toen op bed gelegt en ze ging meteen lekker slapen. Ze was wel al om 4:30 uur wakker dat was wel een beetje vroeg. Gelukkig hebben we daarna nog wel even kunnen slapen. Neo was opeens nogal verkouden en in de loop van de dag kreeg ze ook koorts. Ze hoest ook erg. Zondag en vandaag heeft ze de hele dag koorts en is ze echt ziek. Een zielig hoopje met waterige oogjes. Ze is nu schor ze kan bijna niet huilen. Af en toe kan ze zelf eventjes in de box spelen maar meestal zit ze nu toch liever op schoot maar ze slaapt gelukkig ook veel nu. Tussen de middag moest ze na de fles zo hoesten dat de hele fles er weer uit kwam. Ze zat in de box, dus alles zat er onder :-(

Dit is de eerste keer dat ze ziek is bij ons, een hele ervaring voor papa en mama. Hopelijk is ze snel weer beter.Gisteren zijn Samuels ouders en broer hier geweest. De mannen hebben heerlijk gekookt. Daar hoef je niet voor uit eten te gaan. Super Levi.

Na het lekkere eten hebben we nog even de voetjes van de vloer gehad op de dansmatten. Sommige mensen moeten nog even oefenen :-) Altijd leuk.

Hierna hebben we samen nog even wat filmpjes gekeken van onze Afrika reis. Heel apart om dat nu weer te zien. We zien al zo'n groot verschil in Neo toen en nu. Ze is nu al zoveel meer open en ontspannen en ze kan al zoveel meer. Heel mooi om te zien.

Ik ben ook weer aan het naaien gegaan. Al één jurkje voor Neo gemaakt en al één stoel hoes, nog maar 5 te gaan. Lastig werkje maar ze worden wel mooi.

En nu op naar 2010

1 opmerking:

Anoniem zei

leuk hoor, al dat lief&leed van snottebellen en onder gespuugd worden… en vroeg wakker gemaakt worden en toch ook nog achter de naaimachine, sjongejonge
ik vind jullie heel knap

doen jullie ook nog wat aan uitrusten deze dagen?? wel doen hoor!

anne