Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

dinsdag 15 december 2009

Ruim twee weken thuis

Lekker koppie
Zelf doen

Eigenlijk wilde we één maal per week een update plaatsen. Maar wat schrijf je dan steeds in een update als de meeste dagen een beetje hetzelfde zijn. Er gebeurd hier thuis niet veel bijzonders zoals in Afrika. Met foto's zijn jullie natuurlijk altijd blij, denken wij :-).
hmmm lekker potje (beter dan vers)


Gek doen met papa


Het gaat hier best wel goed. We beginnen goed te wennen aan elkaar en Neo aan haar leventje in Nederland in ons gezin. Overdag gaat het steeds heel goed. Ze eet en drinkt goed. Vandaag heeft ze zelfs haar eerste boterham gehad. Ze heeft hem voor de helft op gegeten met korstjes en al. Ze slaapt goed overdag en ze speelt lekker in de box en op de grond. Ze kan al op haar knietjes zitten en heel goed rechtop zitten. Ze kan nog net niet zelf gaan zitten maar het ziet er naar uit dat dit wel snel gaat gebeuren. Neo kan heerlijk schaterlachen, vooral tegen papa.

's Nachts is een ander verhaal. Soms slaapt ze door maar soms ook niet en het kan dan soms uren duren voor ze weer slaapt. Soms valt ze direct in bed in slaap en soms duurt dat een paar uur. We kunnen niet ondekken waar het aan ligt want het niet in slaap kunnen komen of niet door slapen gebeurt niet altijd nadat er bijvoorbeeld bezoek is geweest of dat we er samen op uit zijn geweest. Ach we horen van alle kanten dat uit je slaap gehouden worden door je kind heel normaal is. Het hoort er nu eenmaal bij. Het went.

We genieten heerlijk van elkaar. We krijgen af en toe visite en dat is heel gezellig. Samuel is deze en volgende week lekker veel vrij dus dat is erg fijn.
Tot de volgende keer maar weer.

4 opmerkingen:

Oma zei

Leuk. Weer nieuwe foto's. Wat is het toch een gewldig meiske. Oma is trots op haar.

Esther's Art zei

Yes weer een update! Mooie foto's hoor! Lekker lachebekje is ze!
En dat slapen... tsja, misschien overdag als Neo een tuk doet ook zelf even horizontaal gaan? :)

Liefs, Esther en de andere Potsies

Anoniem zei

leuk om weer wat te lezen te hebben!
en wat een lief bekkie heeft ze toch - ach, wat een schatje

troost je: er komt een periode dat ze goed gaat slapen, en dan heb je rust tot ze ± 15 zijn, en de stad in willen. Ik stond vannacht om half 2 bij het Caterplein... (en ik ben bang in het donker!!!!)

nee flauw, iedereen weet hoe slopend het is, die eerste baby tijd... sterkte gwenst en denkerom: zelf ook ff slapen gaan als ze slaapt, andershoud je het niet vol.

Dag!

Anne

Marloes Geleynse zei

Leuk om weer een update te lezen!

Dat slaapprobleem is hier ook heel bekend en nog steeds aanwezig.

Ik zou als Neo overdag slaapt ook zelf even gaan liggen want je wordt er zelf ook erg moe van.

Groetjes,
Marloes