Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

zaterdag 5 december 2009

1 week thuis

Zo daar zijn we dan eindelijk weer.
We zijn vandaag 1 week thuis. Het is lekker om thuis te zijn en om onze eigen spulletjes weer om ons heen te hebben. Samuel heeft van de week alweer 2 dagen gewerkt. Hij kan gelukkig deze maand nog wat vrije dagen opnemen.
Papa en mama en Tjalle zijn alweer aardig gewend hier thuis. Neo heeft er wat meer moeite mee. De eerst dagen sliep ze 's nachts en overdag lekker. Wel moesten we haar weer in slaap dragen (in de draagzak). Vanaf mandag nacht sliep ze niet meer door en kregen we haar 's nachts niet in slaap daarom sliep ze maar lekker tussen papa en mama in. Gisteren hebben we haar bedje naast het bed van papa en mama gezet. Dat hielp ze sliep vannacht wel door.
Gisteravond was ze wel helemaal overstuur zo was ze ook in Afrika toen we Neo krap een week hadden. Gistermiddag visite gehad, misschien was dat toch nog te veel voor haar. We moeten het dus heel rustig aan doen. Overdag is Neo de ene dag goed te pas en de andere niet. Vandaag gaat het perfect. Zo genieten we heerljk van haar.
Tjalle en Neo gaan heel goed samen. Neo is helemaal niet bang en Tjalle doet heel rustig. We zijn heel blij dat dit zo goed gaat.
Wat een dropje hè

Neo kan al heel goed rechtop zitten al valt ze nog wel eens om. Als we haar op de grond leggen dan rolt ze soms bijna de hele kamer door. Zo'n kleed is heel leuk op de grond maar liever gaat ze er naast liggen, haha. Het is een snelle meid.

Tot de volgende keer maar weer.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Heel leuk om te lezen hoe het jullie - weer terug in Nederland - vergaat! Het zal vast niet altijd even makkelijk zijn, maar het is in ieder geval wel veel genieten, denk ik! Wat een leuke foto's erbij! Zo kan ik me het een beetje voorstellen allemaal. Een heel vrolijk en lief meisje zeg, jullie Neo!
Veel wijsheid in alles en heel erg veel plezier toegewenst met z'n allen.
Groetjes, Irene M.

Anoniem zei

Wat een heerlijk gezicht...een vrolijk pretmeisje!
En tja, die gebroken nachten....ze zijn echt waardeloos, maar je moet er helaas doorheen!
Succes ermee!!

xx Jet
(mooi kaartje trouwens:P)

Anoniem zei

neem de tijd maar, deze eerste periode kun je niet over doen, is zó belangrijk! knuffelen, koesteren, wiegen, zingen… tijd en rust en aandacht - ze heeft jullie zó nodig! en wat kán ze stralen, ongelooflijk! !

groetjes

jan-christiaan&anne

Anoniem zei

Wat leuk dat jullie zo snel nog een update plaatsen. Hopenlijk gaan vanaf nu de nachten beter, en voelt ze zich veiliger bij jullie op de slaapkamer.
Geniet van jullie lieve pracht meisje.

Groetjes Martijn, Erna en Sibonelo

corine zei

Hoi hoi,

Wat leuk zeg weer een update!
Wat staan die knipjes haar schattig zeg!!

Het zal nog best wennen zijn om ritme te krijgen of niet?
Nou hopelijk slaapt ze gauw weer lekker door op haar mooie kamertje.

Geniet lekker van haar, maar dat komt vast wel goed.

Groetjes Corine