Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

zaterdag 28 november 2009

Dag 22 naar huis

De laatste dag in Zuid Afrika is omgevlogen. We hebben gezellig met 5 Nederlandse stellen gegeten bij Harries pancakes als afscheid.

Het was zo leuk dat we bijna geen zin hadden om naar huis te gaan. Maar toen het eenmaal zover was waren we er klaar voor. Om 20 uur werden we opgehaald. We waren om 20:45 uur al op het vliegveld dus we moesten nog wel een tijd wachten tot we gingen vliegen (0:45 uur). Neo hadden we om 18:30 uur op bed gelegd, ze heeft lekker geslapen tot 20 uur. In de auto sliep ze nog verder. Op het vliegveld moest ze natuurlijk alles bekijken. Ze heeft het laatste uurtje zo'n beetje geslapen. Ideaal om te reizen met kind, we mochten na de mensen in rolstoelen gaan boarden, niks lang in de rij staan. Het vliegtuig vertrok precies op tijd. Na het op stijgen kregen we voor Neo een reiswiegje.

Karin heeft Neo in de draagzak in slaap gelopen en hierna in het wiegje gelegd. Om 7:00 uur vanmorgen werd Neo weer wakker... Heerlijk relaxed dus. Ze was een krap uurtje wakker en toen heeft ze weer een tijdje geslapen. Tijdens de landing viel ze op schoot weer in slaap. We hadden er dus geen kind aan... Het ging echt prima. En toen was het zover en stonden we weer op Nederlandse grond. Heel bijzonder om nu met z'n drietjes in Nederland aan te komen.

Na ons even op gefrist te hebben gingen we naar de bagagebanden. En toen zagen we op eens een hele groep voor het raam heel enthousiast zwaaien en het spandoek konden we niet missen. Zo leuk en emotioneel. Een geweldig moment. We hoefden niet lang op de koffers te wachten en toen konden we naar buiten. Wat een heerlijk moment om iedereen weer te kunnen knuffelen en om Neo te laten zien. Iedereen vond haar geweldig maar dat wisten we natuurlijk van te voren al Ze is tenslotte onze miss World. Met de hele groep zijn we naar Apeldoorn gereden daar hebben we bij de fam. Wijnholds koffie gedronken met een ontzettend lekker en vooral mooi taartje erbij gemaakt door ons liefste schoonzusje, Leanne.

Het ging heel goed met Neo. Ze was heel ontspannen en begon zelfs de boel te entertainen. Na een tijdje zijn we naar huis gebracht en daar was de boel versierd. Zo leuk. Er staat voor het huis een vliegtuig met Welkom Neo

( Teunine en vader, super bedankt) Boven de deur hangt een doek. En binnen hangen overal slingers en balonnen. Zelfs de kinderen van Karins zondagschoolklas hebben een slinger gemaakt, zo leuk. En ook stond het huis vol met cadeautjes.
Neo is al goed verwend. We hebben wel drie kraampakketten gekregen, dus de komende tijd hebben we elke dag weer wat uit te pakken. Het lijkt wel of iedereen zich al die jaren heeft in moeten houden en ons nu overlaadt met cadeautjes :-)

Vanavond was het voor Neo moeilijk om in slaap te komen. Dat was natuurlijk te verwachten. Weer slaapt ze in een ander bedje. Het is koud hier en ze heeft nu opeens een pyama aan. De slaapzak hebben we toch maar weer uit gedaan. Daar kon ze nog even niet aan wennen. Hopelijk kan ze vannacht lekker doorslapen.

Vanmiddag heeft Samuel de hond, Tjalle opgehaald. Het ging heel goed tussen Neo en Tjalle. Ze waren allebei rustig. Dat gaat wel goed komen.


We zijn blij dat we thuis zijn. Het is nu al heel onwerkelijk dat we gisteren nog in Zuid Afrika waren met 30 graden. Vanmiddag skypten we even met ZA en dat is wel heel apart.
Nu gaan we lekker vroeg naar bed want wij hebben vannacht niet veel geslapen.
Van schiphol hebben we zelf nog geen foto's.

17 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi wat leuk nu al weer en bericht jullie zijn trouw met verslag doen.
Neo met Tjalle en Neo in jullie huis te zien mooi. Dat is jullie thuis samen
Corrie

Anoniem zei

Hoi Samuel, Karin en Neo,

Nu thuis met z'n drietjes. Heel bijzonder. Geniet er maar heerlijk van en veel geluk met samen.

Groetjes Kees, Evelien en Josiah.

Esther's Art zei

Dag lieve drie,

WELKOM THUIS!!
Eigenlijk ben ik een beetje verbaasd dat jullie er nu al een update op hebben gezet... Jullie moeten wel ontzettend brak zijn van de reis!!
Anyhow, geniet van alles wat "thuis" is (fijn ook dat het met Tjalle zo goed gaat!!!) en succes met het wennen aan het natte herfstweer in ons kleine kikkerland!!!

Lieve groet, Esther, Jeroen en Abigail

Anoniem zei

Welkom terug in koud en nat Nederland!! wat zijn jullie razendsnel met de updates zeg! Mooi om te lezen dat jullie zo'n goede reis en geweldige aankomst hebben gehad. Geniet er lekker van dat jullie nu met z'n drietjes thuis zijn.

Lieve groet,
Elise

Gerdien zei

Welkom thuis! Wat is het heerlijk hé, om THUIS te komen, samen met je dochtertje! Fijn dat de terugreis zo goed ging. We wensen jullie een goede eerste periode in Holland toe, als gezinnetje. Geniet van al het mooie!

Hart. groet, Jacco, Gerdien en Mbali

tamara zei

Welkom thuis.

Wat fijn dat alles goes is gegaan.

Ik wens jullie nogmaals heel veel liefde geluk en gezondheid toe met zijn drieën.


Geniet er maar van.

Ik wou jullie een kaart sturen, maar ben jullie adres kwijt.

Een warme groet Tamara

Anoniem zei

welkom thuis, gaaf zo'n snelle update! en wat fijn dat de reis zo goed is gegaan!

groetjes

anne

Anoniem zei

WELKOM THUIS!!

Ook hier verbazing alom dat jullie de energie en tijd hadden om zooo snel een update te plaatsen. Maar wel ontzettend leuk hoor voor een verslaafde ;-).

Geniet maar lekker van het thuis zijn met z'n 3-tjes en wie weet ontmoeten we elkaar nog een keer in Boornbergum.

Lieve groet,
Marc, Joukje en Veerle

Anoniem zei

welkom thuis met zn drieen !!!!
wat heerlijk he om zo thuis te komen !!
jammer dat wij zo ver weg zitten anders hadden wij ook bij de enthousiastelingen achter het glas op schiphol gestaan.
sterkte met het wennen weer thuis, geef neo een knuffel van ons, en voor jullie 3 een hele dikke pakkerd vanuit thailand !!!

gert, nienke en renate

Anoniem zei

he die Pappa, Mamma, Neo en Tjalle

en dan is er thuis, de vertrouwde omgeving, geuren, dingetjes en natuurlijk het eigen bed. Voor Neo 'weer'een nieuw bed maar eentje waar ze voorlopig in blijft slapen. Weer een nieuwe fase voor jullie en wij wensen dat jullie snel gesetteld zijn. Gisteren hebben wij: Heit, Mem en Levi, intens genoten en zijn ontzettend trots op jullie!! We spreken elkaar nog!!

familie van Schaik zei

Dag mooi gezinnetje!
Wat fijn dat jullie inmiddels veilig en wel thuis zijn gekomen. Welkom in Nederland, Neo! Wat een prachtige foto van Neo in de reiswieg... ! Wij wensen jullie heel veel geluk met z'n drietjes (en Tjalle natuurlijk ;-) Super dat Neo en Tjalle het al goed samen kunnen vinden!). Nu heerlijk verder genieten van deze o zo bijzondere tijd...
Lieve groetjes,
Marcel, Jantine en David

Anoniem zei

WELKOM thuis, als echt gezin!
Wat bijzonder om nu echt thuis te zijn met jullie mooie dochter Neo! Fijn dat de reis zo voorspoedig gegaan is en Neo lekker geslapen heeft! En wat lief van Tjalle dat hij Neo al accepteert! Geniet van het 'thuis zijn', maar het zal flink wennen zijn aan het weer! Enne, als jullie al heimwee krijgen naar Zuid-Afrika, schrik niet, maar dat is héél normaal hoor!!

Lieve groeten van Annette (Yahoo)

Anoniem zei

Hoi,wat een gezellige grote groep nederlanders hadden jullie in Zuid-Afrika! Leuk hoor om al die foto's te zien en de berichten te lezen. Nu zijn jullie weer thuis maar nu met z'n drietjes!! en Tjalle erbij! Geniet lekker verder van jullie mooie dochter!

Groetjes Wilma (yahoo)

Anoniem zei

Na zo'n mooie en indrukwekkende reis is het bijna jammer om het NL gezelschap te verlaten en als gezinnetje naar huis te gaan.... tot jullie op Schiphol kwamen denk ik. Super dat jullie zo zijn verwend en vooral heel fijn dat jullie als gezin (met Tjalle natuurlijk) van alle dagelijkse dingen kunnen gaan genieten. De eerste maanden thuis voelden voor ons minstens zo bijzonder als de reis naar Zuid-Afrika!

lieve groet, Igor, Ingrid en Naomi (yahoo)

Anoniem zei

Ha Karin, Samuel en Neo,

Welkom thuis! Wat leuk dat de ontmoeting met de familie en vrienden zo leuk ging! Veel succes met het thuis weer wennen. We hebben met plezier jullie web-log gelezen! Groet Arie en Marieke (yahoo)

corine zei

Hoi hoi,

Nou ook nog een welkom thuis van ons hoor!
Mijn laptop heeft kuren en ik moet hem nu al een tijdje missen, vandaar een beetje laat.
'k ben nu weer bij gelezen......en ohhh wat zijn jullie heerlijk verwend maar dat mag ook!!

Ik vond het geweldig om mee te mogen lezen bedankt nog daarvoor hé.
Ga nou maar heerlijk genieten in jullie eigen huis met jullie prachtige dochter.

Tot mails weer zullen we maar zeggen hé Karin.
Groetjes Corine

Anoniem zei

Hallo Karin, Samuel en Neo

Wat leuk om een berichtje van jullie te ontvangen...we hadden hier even weer geen internet, maar nu gaat het vast lukken. Wat een leuke foto's van Neo in haar reiswiegje en wat super dat het allemaal zo goed is gegaan. En leuk die foto met de hond...in moaie Fryske namme...
Voor ons begint het nu op te schieten...vandaag paspoort geregeld, familieportretjes gemaakt voor afscheid van iedereen en vvoorzichtig komen er her en der wat stapeltjes kleding...maar nog 2 hele dagen genieten van elkaar en dit mooie land...

We volgen jullie...Neo heeft echt indruk gemaakt op Isaac want hij vroeg vandaag of ze al gewend zou zijn aan haar nieuwe huis en bedje..

Van ons allevier een dikke knuffel en groet uit een heftig onwerend Pretoria...overdag is het goed hoor!