Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

woensdag 18 november 2009

Dag 13

Om 7 uur werd Neo vanmorgen wakker. Na de fles heeft ze weer lekker geslapen. Om 10 uur werden we bij Chancellors op gehaald en naar Brooklyn gebracht. Dit is een sjiek overdekt winkelcentrum in Pretoria. Hier moesten we pasfoto's van Neo laten maken voor haar paspoort. Ze staat er erg leuk op. Al lachend. Tabitha die arme schat moest eerst wakker gemaakt worden want ze mocht niet slapend op de foto. Hierna hebben we even lekker koffie gedronken. We hadden wel zin in iets lekkers erbij. Gebakje ofzo. Het werd een muffin maar dit hadden we niet verwacht. Dat was een heel ontbijt alleen hadden we die al gehad. Hij was erg lekker. We hebben de helft in een zakje mee naar huis genomen :-). Neo nog even de fles gegeven en toen konden we weer verder shoppen.
Er waren weinig kinderwinkels, gelukkig maar vindt Samuel. Want Karin kon het weer niet laten om toch nog een paar leuke zomer kleertjes voor 2010 te kopen.
Om 12:30 uur zouden we weer opgehaald worden. Volgens de afrikaanse begrippen was dat dus 12:55 uur. Neo was intussen in slaap gevallen.

Thuis gekomen was ze weer wakker. Maar chagrijnig, te kort geslapen. We zijn de hele middag druk geweest met het in slaap krijgen. Het was niet gezellig maar nadat ze om 5 uur weer wakker was geworden en lekker eten had gehad was Neo weer super gezellig. We waren al bang dat ze ziek werd of nieuwe tandjes kreeg want ze was zo jengelig. Vanavond was ze heel rustig en viel ze binnen een kwartier in de draagzak in slaap. Heerlijk.

Het weer vandaag was pet. Het regende vanmiddag en het was koud. We lopen hier in lange broeken en truien. Hopelijk morgen beter. We willen naar de Union Buildings lopen. Het officiele presidentiele paleis. Met mooi park erbij. Vrijdag proberen we weer een excursie te boeken.



6 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk om te lezen hoe het met jullie gaat! Wat een super mooie dochter!

Groet,
Marion Buitenhuis- van Asperen

Anoniem zei

Wat leuk om zo elke dag op de hoogte te zijn van het reilen en zeilen in ZA. Lekker genieten van jullie dochter, maar ook alle slaapje wel, slaapje niet, flesje wel etc. erg leuk.
Wat een lekker meiske is het op de foto's. Erg fotogeniek!
Groetjes Teunine

josien zei

Heerlijk om jullie verhalen te lezen.
En wat een prachtig meisje hebben jullie toch !
Vandaag hier erg winderig en koud.

Groetjes Boeke, Josien en Gisala

andriesiesjanoahboaz zei

Zo, lekker geshopt las ik! Ziet er inderdaad uit als een heerlijk ontbijtje :-) Geniet lekker verder, jullie zijn al over de helft....

liefs iesja

Janneke zei

Vandaag elkaar niet gesproken maar ik ben toch helemaal bij door jullie berichtjes. Ontzettend gezellig steeds weer wat te lezen en foto's te zien.
Liefs Pa en Ma

Anoniem zei

Jasper leest en kijkt ook lekker mee. Na aanleiding van de foto van die 2 mooie meisjes: "oooo, is die ook uit Belgie"
Ach...het maakt de wereld wat kleiner he :P

xx Jet