Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

maandag 2 november 2009

Afreisgesprek

Vanmorgen zijn we naar Den Haag geweest voor het laatste gesprek voor de reis. Precies over een week hebben we Neo in onze armen! Het is eigenlijk nog wat onwerkelijk. Het begint nu wel meer te komen, nu we de meeste dingen hebben geregeld en het programma voor de grootste delen wel weten. De koffers kunnen nu echt gepakt en de laatste dingen gekocht worden.

We hebben wat praktische informatie gehad over het land en de reis en alle dingen die geregeld moeten worden. Een adoptie vanuit Kimberley komt nog weinig voor, eens per jaar ongeveer. Dat maakt het wel bijzonder. We zullen in Kimberley kennismaken met Eva, medewerkster van Abba Adoptions, bekend van vele adopties in Pretoria/Jo'burg. Er zijn als wij er zijn nog een paar Nederlandse stellen tegelijkertijd, maar waarschijnlijk niet in ons guesthouse. Het zal dus veel Engels praten worden.

Op de terugweg hebben we "voor de laatste keer alleen samen" bij Ikea gelunched. De volgende keer zal met z'n drieën zijn. En zo komen we steeds meer situaties tegen waarbij we denken of zelfs zeggen dat het voorlopig de laatste keer is. Gisteren ook met de hond een lekker lange wandeltocht wezen maken. Wat zal ons leven veranderen, maar wel erg leuk!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi alle 2,

Nog heel even de laatste dagen samen aan het aftellen. Nog heel even en dan is alles anders dan zijn jullie eindelijk papa en mama en nog wel van die mooie Neo. Nog heel even en dan zitten jullie in het vliegtuig. Nog heel even....... ach vul zelf maar in.

Wat heerlijk dat jullie ook naar Alleyn Mansion kunnen verhuizen dat is echt veel fijner dan Chancellors, hoewel ik denk dat jullie het de eerste dagen ook wel prettig zullen vinden dat in elk geval het ontbijtje klaarstaat. Doe ze bij Chancellors (Julius en Anita) en bij Alleyn (Lucy) maar de hartelijke groeten van ons.

En geniet van alles enorm want het is oooooh zo bijzonder en wij....... wij genieten van afstand met jullie mee zodat wij veel herinneringen op kunnen halen de komende tijd.

Lieve groet,
Marc, Joukje en Veerle

Anoniem zei

Hoi Samuël en Karin,

Wat komt het al snel dichterbij hè? Vooral nu jullie het afreisgesprek hebben gehad! De laatste dagen echt gebruiken voor inpakken en de aller-allerlaatste dingetjes regelen en dan....het vliegtuig in, op naar Neo (móóie naam met prachtige betekenis!!)

Wat leuk om te lezen dat jullie Eva gaan ontmoeten: zij heeft ons, heel goed!, begeleidt toen wij Sarah mochten omarmen! Een schat van een vrouw, met een zéér aanstekelijke lach!! Wil je haar a.j.b. van ons de héél hartelijke groeten doen?? Sarah heeft het nog steeds over haar! (Jullie krijgen het nog druk met alle groeten die jullie over mogen brengen, haha)

Geniet van deze laatste hectische dagen, de laatste dagen met z'n tweetjes, om over een paar dagen voor ALTIJD met z'n drietjes te mogen zijn!

Nogmaals een héle goeie reis en een onvergetelijke omarming met jullie prachtige meisje! Wij gaan jullie volgen hoor!

Lieve groeten van Peter, Annette en Sarah (Yahoo).

Gerdien zei

Laatste mail aan 2 personen...want vanaf volgende week zijn jullie met z'n 3-en.

Heerlijk dat het moment van vertrek dichtbij komt...zolang gedroomd, verwacht en nu bijna werkelijkheid.

Wat heerlijk dat Eva jullie gaat begeleiden, wij hebben veel positieve ervaringen met haar. Zou je ons ook aub op het lijstje willen zetten, van de groeten doen van...Jacco, Gerdien en Mbali (Juli 2007 'forever family').

Alvast een hele goede reis en kennismaking in het land van NEO!

Geniet ervan,

hartelijke groet,
Jacco, Gerdien en Mbali de Nooijer

Corine zei

Hoi,

Nou het wordt spannend hé bijna het vliegtuig in naar jullie lieve Neo.
Ja en alle dingen die je dan voor het laatst samen doet heel bijzonder lijkt me dat.

Geniet nog van alle indrukken en we gaan jullie trouw volgen hoor.
Trouwens wat super leuk dat jullie Roelien en Alexander nog gaan zien zeg!!

Nou geniet geniet...

Liefs Corine

Anoniem zei

Hoi Samuel en Karin,
Nog maar even en dan is het zover!! Wat zullen jullie zenuwachtig zijn... Ik las jullie berichtje op onze blog, dus zal even reageren. Jammer dat we niet in hetzelfde vliegtuig zitten hoor! Wij zitten vanaf maandagavond in de small cottage van the Rose. Dat is niet zo ver lopen vanaf Chancellors. Dus we zullen elkaar vast wel even ontmoeten denk ik zo! Vraag maar even aan Martie waar we zitten, dat kan ze je wel even op een plattegrondje laten zien. We komen wel aanwaaien en anders jullie OK?
Geniet!!!
Petra-Nelleke

josee zei

oooooh.... wat is het spannend he!!!! De laatste dingen, de vreselijk heerlijke kriebels..!! De laatste keer dit, de laatste keer dat, maar nog 2 (TWEE!!) nachtjes slapen en dan stap je gewoon in het vliegtuig.. en dan zie je Europa onder je wegglijden en kun je boven de oceaan op weg naar Afrika lekker je Zuid afrikaanse wijntje opentrekken van de stewardess en bij de eerste blik op het Afrikaanse continent proosten op een hééél gelukkige toekomst...!
Jullie zijn er helemaal klaar voor: Neo is welkom!

Groetjes, Josee, Eddie Kati