Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

zondag 15 november 2009

Dag 10

Een rustdag. We wilden vanmorgen graag naar de kerk hier. Maar dat hebben we toch maar niet gedaan aangezien Neo pas laat sliep en mama nog gammel was. We hebben ook nog geen buggy hier dus zouden we Neo in de draagzak moeten sjouwen en het is best een eindje lopen. Neo wilde vanmorgen na de fles ook niet slapen. Ze is vandaag erg onrustig, waarschijnlijk de nasleep van een hele dag safari. We hebben nu dus ook besloten dat we niet meer een hele dag met Neo ver weg gaan. Als ze nu slaapt is ze onrustig en wordt van elk klein geluidje wakker. Dus we hebben vandaag maar een regeldag gehouden. Niet dat het erg veel effect heeft, Neo is nu al weer helemaal overstuur, terwijl ze vanmiddag nauwelijks heeft geslapen. We hebben vandaag nog wel even in de zon gezeten met de meest stoere bril die je maar kunt krijgen bij een hele goede optiekzaak ergens in Nederland...

Ons appartement is heel mooi en uitgebreid. We zijn blij dat we hier nu nog twee weken mogen zitten. De wasmachine heeft a twee keer gedraait vanmorgen, het droogt hier als een tierelier. En sinds vanmorgen hebben we ook internet weer draaien, dus de updates kunnen weer bijgewerkt worden.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo,
Leuk om weer een berichtje van jullie te lezen. Als jullie Piet nog een keer zien willen jullie dan de groeten van ons aan hem doen? Als hij niet meer weet wie wij zijn zeg dan maar dat wij met hem naar het krugerpark zijn geweest dan weet hij het wel weer.
Nog een hele fijne tijd toegewenst!
Groetjes van Bert, Antoinette en Zimkhita.

andriesiesjanoahboaz zei

Toch zien de staartjes er wel schattig uit hoor!

liefs iesja

GLMouse zei

Ja het is een hele mooie en stoere bril. Dat krijg je er nou van, wanneer je de spullen bij de specialist koopt, ergens in NL.
Maar ik moet zeggen dat het een toppe foto is. Echt Cool Man, Vet Gaaf !!! :-)
Doe rustig aan. Neo heeft de laatste week ook erg veel meegemaakt. En er gaat nog veel meer met haar gebeuren de komende weken. Dat moet zij op haar manier verwerken. Ze heeft jullie hulp daarbij hard nodig.
Dus rust is er voor jullie de komende tijd niet bij. Geniet er nu nog maar even lekker van.

Groetjes R, N, C, J, L, D & H

Anoniem zei

Ik heb ook zo'n bril! zegt Sjoerd

Grappig dat ze hem zo rustig op heeft. Sommige kids trekken de bril gelijk weer af. Wel goed hoor. In Zuid-Afrika zit veel UV in de lucht.

Geniet van deze dag.

Liefs van de mensen van die leuke brillenwinkel ergens in NL