Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

maandag 23 november 2009

Dag 18

Vandaag was het zover en gingen we naar de dierentuin. We werden om 10 uur op gehaald en tot onze verrassing zat er nog een Nederlands gezinnetje in de bus, gezellig.

De dierentuin van Pretoria is één van de mooiste van de wereld. Het is echt een prachtig park. Zo groen, zo mooi aangelegd. Heel veel verschillende dieren. We hebben ons de hele dag prima vermaakt. In Nederland gaan wij minimaal 1x per jaar wel naar een dierentuin. De laatste keren zeiden we tegen elkaar "Wat zou het toch leuk zijn om met ons kindje naar de dierentuin te gaan" en nu was het zover! Heel erg leuk. Neo heeft zich goed gedragen. Ze wilde alleen niet lang in de buggy blijven zitten dus vooral Samuel heeft haar wel lang in de buikdrager gedragen. Toch
best zwaar. Maar zo kon ze wel 2x kort slapen.



Vanmiddag was ze over het algemeen niet zo gezellig maar dat was te verwachten. Karin dacht aan het eind van de middag het is wel handig om Neo der haar nu te wassen en nieuwe staartjes te maken want morgen moeten we om 9 uur al weg.

Dat werd dus drama. We gaan dus nooit meer het haar van Neo wassen en kammen als ze moe is. Nu heeft ze dus maar 2 staartjes meer lukte echt niet. Helaas zal ze er dus morgen weer aan moeten geloven, arm kind. Vanavond om 19 uur hebben we Neo op bed gelegd. Na een tijdje ging ze huilen toen heb ik haar weer recht gelegd en even over haar ruggetje gestreken en toen ging ze slapen. Dus geen draagzak meer voor neo 's avonds. Overdag nog wel hoor.

Morgen gaan we naar de ambassade om 9 uur. Hierna hebben we het eind gesprek met Lizl. Wat we de est van de dag doen moeten we nog zien maar we zullen vast weer de andere Nedelanders opzoeken.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

o wow!!! die dierentuin, echt geweldig!!! en ja, met een moeie baby kun je weinig beginnen :-) maar wat heerlijk dat ze al zo lekker in bed (weer) in slaap valt.

Ik geniet toch zo van jullie verhalen, enorm!

groeten van ons


anne schotanus

Anoniem zei

hoi! zijn jullie eigenlijk ook per gewone mail te bereiken?
Zondag a.s. wordt Sharona van Paul & Jantina opgedragen, en zullen we er vermoedelijk een beetje een kinder-dienst van maken. Vermoedelijk zijn jullie dan nog veel te moe van de jetlag, maar ik wou het je toch even laten weten.
We genieten met jullie mee van Neo en van de prachtige dingen die je met haar beleeft!
Henk & Tineke