Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

maandag 16 november 2009

Dag 11

Neo was vanmorgen om 6 uur wakker. Gisteravond viel ze na een uur wandelen in slaap om 20:00 uur. Netjes toch. We gaan de goede kant weer op. Het dagje rust heeft haar goed gedaan. Vandaag ging het heel goed. Neo sliep vanmorgen na de fles nog ca 2 uur. Daarna zijn we naar Hatfield gewandeld. Hier vandaan ca. 20 min. lopen. Het was vanmorgen erg bewolkt en niet warm dus we hadden een jas/trui aan gedaan. Halverwege toch maar weer uit gedaan want als de zon doorbreekt is het meteen weer lekker. Neo zat in de draagzak omdat we nog geen buggy hadden. We hebben nog wat leuke winterkleertjes voor Neo gekocht en een paar winter en zomer schoentjes. Na een lekkers cappuccino zijn we weer huis waards gegaan. Nu liep Karin met Neo op de buik. Toch net iets te ver voor haar. Maar ja ze moet oefenen voor als ze in Nederland Tjalle uit moet laten. Beetje rugspieren kweken. Thuis gekomen stond Lucy ons op te wachten. Ons huisje was weer perfect opgeruimd. Lekker luxe hier hoor. Nu hebben we ook een buggy kunnen regelen. Dat scheelt weer. Verder hebben we vandaag niets bijzonders gedaan. We genieten van de rust en het gezinnetje zijn.


De komende dagen wordt het slecht weer schijnt, jammer. We zullen het wel zien. Net zo iets als bij jullie.


Tot morgen.

4 opmerkingen:

Unknown zei

lieve Samuel en Karin,
Ik vind het fijn om die leuke foto's te zien.
Maartje Schotanus

Anoniem zei

Wat leuk om al die verhalen van jullie te lezen en foto's te bekijken.
Wel jammer dat het de komende dagen minder mooi weer wordt maar geniet dan maar lekker van Neo (maar dat doen jullie vast de hele tijd)!

Groetjes Martijn, Erna en Sibonelo

Anoniem zei

Lieve Karin en Samuël, pas nu lees ik jullie hartverwarmende verhalen en zie ik de schitterende foto's van jullie MOOIE meid.(Ik kon jullie blogspot niet vinden, heb wel voor jullie gebeden, hoor). Wat een ervaring om Noa eindelijk in je armen te kunnen sluiten en te kunnen "omarmen"...Vanavond hadden we bidgroep en natuurlijk hebben we aan julie gedacht, voor jullie gebeden en gedankt voor Neo.
Liefs en groeten, ook namens Gretha en Joanne, van Corry

Anoniem zei

he jongelui
net thuis uit Amsterdam mailtjes nog even lezen en gevraagd: nog geSkyped??? Nee ... dan maar ff de blogs lezen. Leuk hoor!!!! Van Annouck v Z kreeg ik te horen dat er een leuk filmpje was op Hyves te vinden was. Is dat ook beschikbaar op ...... of. Morgen zal Beppe wel ff Skypen denk ik zelf ben ik laat thuis en wil het jullie niet aandoen om rond 23.30 uur 'wakker'te maken.. groet en veel plezier Pake........