Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

zondag 22 november 2009

Dag 17






Vanmorgen zijn we naar de kerk geweest. Heerlijk. Samen met 2 andere Nederlandse stellen zijn we naar de Cornerstone Assembly church geweest. Neo heeft zich keurig gedragen. De meeste kleine kinderen maakte meer lawaai. Ze liet alleen nogal van zich horen toen papa een flesje aan het klaar maken was. Dat ging madam niet snel genoeg... Je kunt deze kerk wel vergelijken met een pinkstergemeente in Nederland. Er werd met met veel enthousiasme mee gezongen, heerlijk om mee te maken. De muziek was vrij hard. Neo ging bij de eerste stevige tonen uit haar dak. Ze vond het geweldig, de handjes gingen de lucht in. De muziek zit al goed in ons afrikaantje.

Na de kerk dienst hebben we gezellig met z'n allen buiten gezeten bij Chancellors. Het Fins en Zweeds stel kwam er gezellig bij. Om drie uur zijn we richting Eastwood gewandeld met Roelien en Alexander en het nieuwe Nederlandse stel die morgen hun zoontje krijgen. We hebben nog even gewandeld in het park om Neo in slaap te krijgen.
Toen ze even geslapen had zijn we bij Cafe 41 gaan eten. Het was weer erg lekker. Thuis gekomen was het bijna meteen spitsuur op de skype. Leuk hoor we hebben zelfs Tjalle (onze hond) gezien. Hij zag ons niet maar hoorde ons wel. Hij snapte er natuurlijk niets van. Nog 6 nachtjes voor hem.
We beginnen nu wel af te tellen hier hoor. Over 5 nachtjes vertrekken we weer richting Nederland. We zien er naar uit maar we gaan deze week ook zeker nog lekker genieten. Morgen gaan we naar de dierentuin. Het weer is hier weer heerljk. Niet al te warm ca 25 graden, zo zien we het graag.
Ons meisje sliep vanavond al om 19 uur, ze was zo moe. Ze viel vandaag voor de 2de keer in bed in slaap i.p.v. in de draagzak. Het wordt nog wel eens wat met die kleine hier.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi alle 3,

Het blijft heerlijk om jullie te volgen. Veel emoties roept het op......

Blijf nog even zo doorgaan. Dat wordt straks weer afkicken.....

Toedeloe,
Marc, Joukje en Veerle

Anoniem zei

Hallo happy family!!

Wat leuk om jullie via e site te volgen !
En de foto van het binnenplaatsje/terras van Chancellor's roept helemaal herinneringen op.....het is namelijk precies een jaar geleden dat wij daar ook zaten!!

Geniet nog van de resterende tijd in het prachtige Zuid-Afrika!

groetjes Dian (Yahoo)

corine zei

Hoi gelukkig gezinnetje,

Leuk hoor om steeds jullie verhalen mee te mogen lezen.
Nu de laatste daagjes al weer in het zicht!

Nou ga nog heerlijk genieten daar,
het is er wel gezellig druk met adoptie-stellen hé....leuk joh!!

Groetjes Corine

Anoniem zei

Fijn dat t weer lekker weer is daar! Gaaf he dat je je eigen hond weer kon zien via skype. HAha onze hond zat zo maf te zoeken waar onze stemmen weg kwamen toen en maar snuffelen op de grond enz. ze snapte er niks van. De hond moest thuis wel even wennen dat ons dochtertje er nu echt bij hoort maar dat is nu helemaal oke!!!

Geniet ze nog van de laatste daagjes daar in Zuid-Afrika!!

Groetjes Wilma (yahoo)

Anoniem zei

Hmm.. alweer even geleden dat ik reageerde. Zo gaat dat: wel snel even lezen, maar reageren: ho maar! :-)
Vandaag lekker naar de Zoo geweest? ook in het restaurant gegeten? Vies he? haha! Buiten op straat heb ik toen nog wel leuke souvenirtjes gevonden en dankzij Cynthia enorm afgedingt (afgedongen?)
Hoop dat jullie een leuke dag hebben gehad! Wat een raar idee dat jullie al snel weer deze kant opkomen! Zal waarschijnlijk heel dubbel voelen, met alle emoties!
Ik vind jullie zo'n prachtig gezinnetje met z'n drietjes, just made for eachother!! Heerlijk om naar jullie foto's te kijken!

Groetjes, Josee