Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

donderdag 5 november 2009

Bijna zo ver!

Nog een paar uur, dan vertrekken we naar Schiphol voor de vlucht van ons leven. Nog veel dingetjes thuis te doen en inpakken. Tjalle is al naar het pension gebracht. Hij was reuze enthausiast toen we daar kwamen en we hadden bijna geen gelegenheid afscheid te nemen. Dat gaat dus helemaal goed komen.

Nou maar vlug weer verder met de spullen. We moeten nog afwachten of we in Kimberley internet hebben. Dus het kan even duren dat er weer en update komt, hopelijk niet.

15 opmerkingen:

Anoniem zei

Nog even en jullie zitten in de lucht. Spannend he? Wel heerlijk dat jullie een nachtvlucht hebben. Wij hadden dat terug ook en dat beviel heel erg goed.
We zullen jullie iedere dag volgen via de site. We kijken samen met jullie uit naar maandag. Wat bijzonder!
Groetjes van Bert, Antoinette en Zimkhita (yahoo)

Esther's Art zei

Hebben jullie de riemen alvast?
Nog drie kwartier en jullie zetten koers richting ZA!
We zijn zo benieuwd naar jullie avonturen!
Voor nu vast een heel rustige vlucht gewenst!

Lieve groet,

Esther, Jeroen en Abigail

Anoniem zei

Dag (bijna echt!) papa en mama van Neo,
Als het goed is vliegen jullie nu richting het geboorteland van jullie prachtige dochter... ! Wij wensen jullie een heel goede reis en voor maandag alvast een onvergetelijk mooie omarming met Neo! Geniet van alles, deze tijd is zo bijzonder!
Hartelijke groetjes,
Marcel, Jantine en David

Anoniem zei

De reis van jullie leven,heel bijzonder om mee te maken!! Nog een paar'daagjes' en jullie hebben jullie dochter in de armen!! Geniet daar van het land van jullie dochter NEO. We gaan jullie volgen via de site, hopelijk hebben jullie internet in Kimberley en anders moeten we maar ff geduld hebben.

Groetjes Wilma (yahoo)

Unknown zei

Hoi Karin en Samuël

wat bijzonder om zo in contact te blijven met jullie en zo mee te kunnen leven… als het goed is zijn jullie nu in Kimberley dacht ik - nog een heel weekend wachten, moeilijk lijkt me dat!!! maar echt, het wordt 'vanzelf' maandag!

we denken aan jullie!

liefs van ons alle zes

Anne

Anoniem zei

wij hebben hier op het werk ook de tijd in de gaten zitten houden hoor :-) Nu eerst maar es even bijkomen van de lange reis en proberen de zenuwen onder controle te houden. Hier begint met 10 minuten ook het weekend en maandag zullen we ook zeker in gedachten in Zuid-Afrika zijn.

Jolande

Corine zei

Nou een goede vlucht gehad?
Nog een beetje kunnen slapen ik hoop het voor jullie.
Heb net even gekeken waar jullie nu verblijven, super hoor ziet er goed uit!
Nou op naar "De dag" hopelijk hebben jullie wel internet daar, anders moeten we nog even geduldig afwachten...hihi..

We genieten met jullie mee hoor, wat is het toch bijzonder mooi hé, eindelijk is het dan bijna zover.

Nou jullie laaste 2 daagjes samen, ook heel bijzonder.....

Geniet ervan,
Groetjes Arjan&Corine

Anoniem zei

Wat fijn! Denk ik even op jullie site te kijken hoe het er mee staat...en wat zie ik! Een dochter voor jullie! En nu onderweg naar haar toe! Wat geweldig!! Een goede tijd toegewenst in ZA en we houden jullie in de gaten! Jos en Marian

Anoniem zei

De laatste dag waarop jullie met z'n tweeën zijn... wat gaat jullie leven veranderen als jullie Neo mogen omarmen! We denken aan jullie en hopen vurig op internet in Kimberley, want nieuwsgierig naar de eerste indrukken, eerste kennismaking en vooral de eerste ervaringen zijn we ook.
groetjes, Igor, Ingrid en Naomi (yahoo)

Unknown zei

Hoorde ik toch vanmorgen van Janneke dat jullie morgenochtend om 9.00 uur naar Neo mogen. Wat superspannend. Wat jammer dat jullie nu geen internet hebben, maar dinsdag kunnen jullie dan toch lezen dat we heeeeeel erg met jullie meeleven.


Jullie zijn toch wel steeds in onze gedachten.

Liefs,

Ronald, Marieke, Wick, Sjoerd

Anoniem zei

Zijn jullie de uurtjes al aan het aftellen? Oohh wat spannend wordt het nu hè? Ook ik heb even jullie guesthouse opgezocht via Google, maar dat ziet er echt heel erg goed uit zeg!! Vermaken jullie je een beetje in deze stad? En hangen de slingers en ballonnen al?? Wij denken aan jullie en wensen jullie morgenochtend een geweldig mooie omarming met jullie Neo!!

Lieve groeten van Peter, Annette en Sarah!

Rieneke zei

Morgen is het dan eindelijk zover! Veel sterkte nog de laatste uurtjes en voor morgen heel veel plezier! Geniet ervan! En natuurlijk ook voor de rest van de tijd in Afrika!

Liefs Rieneke

Anoniem zei

Heel veel geluk morgen, het moment dat jullie je dochter voor altijd in jullie armen mogen sluiten.
Ernst en Lotje (Yahoo)

Anoniem zei

Hoi Samuel en Karin,

Waarschijnlijk zitten jullie nu al in ZA! Hopelijk hebbne jullie de eerste ontmoeting met jullie dochter eindelijk gehad. Ik kan niet anders zeggen dan dat ze echt een heel mooi kindje is! Daar smelt je toch meteen bij weg. Veel succes daar en geniet van jullie droom dochter!

Groetjes Kirsten

Anoniem zei

wij zijn in gedachten heeeeeeel dichtbij jullie, het is hier nu 10.00 uur, en als alles op tijd verloopt zijn jullie je nu aan het verbazen over jullie geweldig mooie dochter.
en wij.....wij zijn heeeeeeeel benieuwd naar haar en gunnen jullie alle geluk van de wereld !!!
hele dikke megaknuffel voor jullie 3en !!!
liefs,
gert, nienke en renate