Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

zaterdag 21 november 2009

Dag 16

Het begon vanmorgen zo mooi: de zonnestralen schenen door ons slaapkamerraam naar binnen! dat beloofde goeds. We waren opgestaan en de zon scheen en de lucht was hier en daar zelfs blauw. Toen we ontbeten hadden en Neo haar volgende slaapje deed betrok het helaas al weer. Niet veel later begon het zelfs weer te regenen. Werd het dan weer zo'n dag?

We hebben contact gehad met Alexander en Roelien om te zien wat we konden gaan doen. Hatfield stond op het programma, maar dan moet het wel wat droger worden. Ze zijn door de regen naar ons toe gekomen en we hebben gewacht tot het wat droger werd. Om een uur of een werd het dan zo droog dat we het er op gewaagd hebben, na honderd meter werd het wel een beetje warm met een trui en jas aan. De zon scheen, en dan wordt het hier direct warm. In Hatfield hebben we eerst maar wat gegeten met z'n allen gezellig tot tegen drie uur.

Samen aan de drank...
Toen wilden we nog gaan winkelen, maar... de meeste winkels sloten om drie uur op zaterdag. Hebben wij weer!

Omdat Alexander en Roelien hun 8 jarig huwelijk vandaag vieren, zijn we in Eastwood wat gaan drinken met weer een lekker gebakje erbij: een heerlijk stuk chocoladetaart en een stuk worteltjestaart. Gelukkig hebben ze hier doggie-bags... Volgende keer bestellen we toch echt één stuk met vier bordjes :-).


Morgen willen we dan toch echt heel graag naar de kerk hier gaan. We zijn heel benieuwd. Alexander is zo enthousiast. Die ziet de hele week al uit naar zondag. Zo leuk. We hebben er zin in. Hopelijk trekt Neo het een beetje om stil te zitten. We kunnen gelukkig gewoon weggaan als het niet lukt.


Neo heeft een boekje gekregen: Mijn eerste woordenboek in het afrikaans.


Pasfoto van Neo, geweldig toch.

9 opmerkingen:

Frederike zei

Hallo Samuel en KArin en Neo

even een berichtje vanaf de andere kant van de weg...misschien staat het er nu 2 keer op? Ik heb even op jullie site zitten lezen; leuk hoor. Wij zijn vandaag naar Menlyn geweest en daar was het echt weer voor. lekker dat de zon vanmiddag er weer was he? Nu blijft het beter en gewoon zomers heb ik begrepen...kunnen we de zomerkleding weer aantrekken! Hopelijk tot morgen bij de kerk...Johan is niet fit nu, maar we hopen dat het lukt er te zijn in ieder geval voor eventjes...weet niet hoe lang Zack het volhoudt? Vorige week sliep Isaac door alles heen en hebben we heerlijk de hele dienst bijgewoond; genieten!

een fijne dag voor jullie

Groet van Frederike en de mannen

Anoniem zei

Het is zeker een superleuke pasfoto geworden. Leuke foto's van het dagelijkse leven in ZA.
Nog een weekje en dan mogen ook wij genieten van Neo.
Goede zondag en groetjes van Teunine

Anoniem zei

dat boekje!!! geweldig! wat is jullie Neo een lachebekje he, heerlijk dat kind! als wij morgen in de dienst zitten, zal ik aan jullie in jullie dienst denken, ik hoop dat het lukt voor jullie om er de hele dienst bij te zijn

lieve groeten van ons allemaal hier

anne schotanus

Anoniem zei

Hoi Samuel, Karin en Neo,

We genieten steeds van het lezen van jullie verhalen. Wat een mooie foto's ook iedere keer weer. Geniet maar lekker verder en we hopen met jullie dat er wat meer zon mag komen daar.

Groetjes Kees, Evelien en Josiah.

Anoniem zei

Wat een leuke pasfoto! Vooral met die staartjes. Echte een schatje.
Geniet nog maar lekker.
Groetjes van Bert, Antoinette en Zimkhita.

Esther's Art zei

Wat een prachtige pasfoto!! En de staartjes zitten er mooi in hoor!
Hoe was het in de kerk vanmorgen? Of is het niet meer gelukt?
De tijd vliegt daar of niet?
Genieten hoor!! Eenmaal thuis krijg je giga-heimwee!!!

Liefs, Esther, Jeroen en Abigail

Anoniem zei

De pasfoto is echt super leuk!!!

Anoniem zei

.. zegt Irene Mak :)

Anoniem zei

Wat een prachtige meid hebben jullie!! groetjes Jos en Marian uit Apeldoorn