Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

vrijdag 13 november 2009

Dag 8

Vanmorgen zijn Roelien en Alexander uit Nederland aangekomen. We hebben de hele dag gezellig met hen opgetrokken en hen een beetje wegwijs gemaakt hier. Vanmiddag zijn we samen naar Eastwood gelopen en vannavond hebben we een stel pizza's laten komen. Morgen gaan we samen met nog een Nederlands stel (de fam. Immerzeel voor de kenners) een dagje naar Pilanesberg. We vertrekken al om 7 uur en zijn de hele dag onderweg. We zijn benieuwd hoe dit gaat met Neo. Verder gaat het hier allemaal goed. We genieten van elkaar en van het mooie weer.

11 opmerkingen:

Unknown zei

o dat lachje van haar!

erikjannemiek zei

hoi samuel, karin en neo,

wat heerlijk om met jullie mee te lezen en wat is ze mooi!!!! maar jullie stralen ook helemaal hoor!
Geniet maar lekker verder van jullie prachtige zuid-afrikaanse prinses.

groetjes erikjan, jannemiek, amanda en keledi groen

Anoniem zei

Wat lekker om nederlanders om je heen te hebben, of niet? Stukken makkelijker communiceren!
We blijven meegenieten vanuit druilerig Nederland, want was is jullie dochter een heerlijk grietje! Geniet lekker met z'n allen!

Lieve groeten,
Tsjerk en Elise

Gerdien zei

Wat een prachtige foto's van jullie schat! Heerlijk zeg, met nog 2 echtparen. Houden zij ook nog weblog's bij?

Geniet van al het mooie!

hart. gr. Jacco, Gerdien en Mbali

Anoniem zei

Hallo Karin en Samuel, hartveroverend dat is ze....en dan die stralende ouders erbij....helemaal gewelidg, nog fijne dagen, groeten,
Hans en Hanneke

Anoniem zei

Hoi Karin en Samuel!
Echt ontzettend leuk om jullie verhalen van daar te volgen! En wat een ontzettend mooie vrolijke dochter hebben jullie! Geniet nog daar, voor je het weet zit je weer in NL...
Liefs Bram en Diane

Anoniem zei

We leven met jullie mee hoor! Jullie hebben en prachtige dochter!! We hebben net skype geprobeerd...maar lees net dat jullie in Pilanesburg zitten. In gedachten zien we jullie daar rijden tussen de wilde dieren.....Gezellig dat jullie 'bezoek' hebben uit nl!! Geniet lekker verder en we proberen het wel weer!!

liefs uit Dieren

Anoniem zei

Ha Karin & Samuel,
Wat leuk om jullie op deze manier te kunnen volgen, en wat een prachtige dochter hebben jullie :) Geniet van mekaar, en van het mooie land.
Groetjes Wouter & Martha

Anoniem zei

Hoi Samuel, Karin en Neo,
Hier een berichtje van ons.
Wat een prachtige foto's van jullie met je dochter. Wat een lekker meisje, waren de kleren wel groot genoeg?
Ga lekker door met genieten.
Groeten van Rene, Joanne, Christy en ?. En natuurlijk een poot van Bobby.
Ps. Vergeet je niet de schoen van Neo te zetten, sinterklaas is vandaag aangekomen.

Anoniem zei

Hé Karin en Samuel én Neo, wat was het leuk om jullie even te zien in Pretoria ! Een stralend, gelukkig gezinnetje! Wij zijn inmiddels weer thuis na een goede vlucht. We wensen jullie nog hele fijne weekjes daar en de groetjes aan de andere Hollanders,
Groetjes Els en fam

Anoniem zei

Hoi Karin en Samuel,

Zag net je berichtje bij ons op de site. Wij zijn vorig jaar mei verhuisd van Drachten naar Boornbergum dus vandaar dat ik Samuel zijn tante tegenkwam.

Ja, dat in slaap wiegen komt ons HEEEEEEEL bekend voor! Maar goed het is ook niet niks voor zo'n klein meisje! Met Veerle gaat het langzaamaan beter om in slaap te komen. Af en toe een terugvalletje maar ach dat geeft ook niet. Verder is en blijft het enorm genieten van ons heerlijk meisie maar dat zullen jullie ook gaan ervaren!

Geniet nog maar lekker verder van elkaar, van het mooie weer en van jullie verhuizing naar Alleyn kan je lekker zelf wassen en met dat heerlijke zonnetje is het ook zo droog. Doe Lizl en Lucy de hartelijke groeten van ons.

Groetjes,
Marc, Joukje en Veerle