Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

donderdag 26 november 2009

Dag 21

De één-na-laatse dag vandaag. Neo dacht waarschijnlijk ik wil er nog uit halen wat er in zit want ze was om 5 uur al wakker. We hoopten dat ze weer in slaap zou vallen maar zij had toch liever eerst een flesje. Hierna ging ze weer een uurtje slapen. Papa en mama niet echt. Dus vanavond vroeg naar bed.

We hebben vandaag heerlijk gerelaxed en genoten van het lekkere weer. Vanmiddag wilden we toch maar een keertje gaan zwemmen in het zembadje hier, dat hadden we tenslotte nog niet gedaan. We wilde Neo in het zwembandje zetten maar die was daar niet zo blij mee. Ze vond het veel te koud. Dat vonden wij eigenlijk ook. Papa heeft haar nog even gedragen in het zwembad maar ze vond het maar niets.


Vanmiddag zijn we ook vast begonnen met het inpakken van de koffers. Toen bleek dat die eigenlijk helemaal niet zo vol zijn. Daar moesten we natuurlijk wat aan doen. Dus we zijn naar Hatfield gelopen en hebben nog leuke kleertjes voor Neo voor van de zomer gekocht. Kost hier heel weinig (we hebben Ackermans leeg gekocht, voor de kenners). Verder nog een kinder cd Kom sing saam met Kareltjie kameelperd. Best grappige muziek. En we hebben nog een boekje over de afrikaanse Dribbel gekocht. Onderweg naar huis viel Neo weer in slaap, schattig toch.


Morgen de laatste dag. We hebben afgesproken dat we als afscheid met in ieder geval de andere drie Nederlandse stellen bij Harrie's pancakes gaan eten. Vannacht komt er weer een Nederlands stel aan. Wie weet gaan zij ook wel mee. Komen zij er ook een beetje in.

Verder zullen we wel niet te veel doen. Gezellig bij de anderen omhangen. 's Avonds om ca. 20 uur vertrekken we naar het vliegveld. Ons vliegtuig vertrekt om 00:45 uur. We zijn heel benieuwd hoe het allemaal zal gaan met Neo. Hopelijk kan ze een beetje goed slapen in de draagzak. In het vliegtuig hebben we een babywiegje waar ze hopelijk ook lekker in kan slapen.

We zien ernaar uit om naar huis te gaan maar het is ook heel erg dubbel. We vermaken ons hier prima, we hebben het hier relaxed en gaan ons eigen gangetje. In Nederland begint het gewone leven weer... Hoe zal dat gaan? Krijgt Neo een terugslag? Zal ze thuis in haar bedje willen slapen? Hier gaat het nu steeds beter. Vanavond is ze ook weer lekker in haar eigen bedje in slaap gevallen. Het is dus best spannend om terug te gaan. Toch zijn we ook heel erg blij dat we Neo aan onze familie en vrienden mogen gaan laten zien. Wat hebben die 3 weken lang voor jullie geduurd. Hier ging de tijd waarschijnlijk sneller. En we zijn blij dat we Tjalle weer gaan zien. Dan zijn we eindelijk pas echt compleet.

Dit zal waarschijnlijk wel de laaste update zijn uit Zuid Afrika.
In Nederland willen we nog wel updates plaatsten maar helaas voor jullie niet elke dag. Omdat jullie Neo niet allemaal binnenkort kunnen ontmoeten zullen we nog van ons laten horen.

In ieder geval iedereen bedankt voor het plaatsten van de reacties. Het is elke keer weer leuk om mailtjes hier binnnen te krijgen.

Tot ziens in Nederland.


16 opmerkingen:

Anoniem zei

We wensen jullie alvast een leuke laatste dag in ZA toe. En natuurlijk een hele goede reis terug naar huis met een super aankomst.
We hebben van jullie berichtjes genoten en van de foto's die op de voor ons zo bekende plekken zijn genomen.
Groetjes van Bert, Antoinette en Zimkhita.

erikjannemiek zei

hoi samuel, karin en neo...

bijna thuis, maar nu met NEO!!!!
we wensen jullie een hele fijne reis toe en een heel warm welkom op Schiphol!
we hebben heerlijk meegenoten met jullie belevenissen...

groetjes erikjan, jannemiek, amanda en keledi groen

Anoniem zei

er weer zulke mooie en lieve en vertederende foto's… vooral die laatste, wat kijkt ze ons schattig aan! goede reis gewenst, en tot gauw (&rustig maar aan straks he!)

jan-christiaan & anne

Anoniem zei

Ook wij willen jullie een hele goede terugreis wensen en een onvergetelijk onthaal op Schiphol! Laat jullie maar lekker verwennen door de stewardessen want zij zullen allemaal weg zijn van Neo. We hopen dat jullie alle 3 een beetje zullen slapen in het vliegtuig en die luierdoekjes kun je jezelf ook lekker mee opfrissen ;-).

Heel hartelijk bedankt voor alle leuke updates die jullie met ons hebben willen delen zo waren wij toch weer een beetje terug in het geweldige land van onze dochters (klinkt goed zeg!).

Geniet nog van de laatste dag en geef Lucy een enorme knuffel (ook namens ons).

Lieve groet,
Marc, Joukje en Veerle

Harm Mieke jop en roos zei

Hoi Samuel,Karin en Neo...

Hele goede reis terug, en wat zal het een fantastisch moment zijn op Schiphol!

Het was erg leuk om jullie verslag te lezen en de prachtige foto's te zien.
Groetjes van Harm, Mieke Jop en Roos

Anoniem zei

Nog een hele fijne laatste dag gewenst! Wat gaat de tijd snel he, je zult zien als je thuis bent blijft de tijd snel gaan met zo'n kleine in huis! Het was heel fijn om jullie te kunnen volgen, met af en toe wat heimwee naar die tijd dat we ook daar zaten. Een goede reis naar huis gewenst en een heel fijn onthaal op schiphol!

Groetjes van Wilma (yahoo)

Anoniem zei

Een goede laastste dag in Afrika, en succes met de terugreis.
Wat leuk om zo dagelijks berichtjes te lezen en mee te leven met jullie reis.
Tot snel ziens!
Teunine

corine zei

Hoi,

Nou geniet nog van jullie laatste dag in ZA.
En een hele goede vlucht toegewenst, geniet van het aankomen op schiphol, het weerzien van familie en vrienden..ook weer mooi hé om jullie mooie dochter te laten zien.

Nou veel plezier nog,

enne tot mails maar weer
Groetjes Corine

corine zei

Hoi,

Nou geniet nog van jullie laatste dag in ZA.
En een hele goede vlucht toegewenst, geniet van het aankomen op schiphol, het weerzien van familie en vrienden..ook weer mooi hé om jullie mooie dochter te laten zien.

Nou veel plezier nog,

enne tot mails maar weer
Groetjes Corine

andriesiesjanoahboaz zei

Nog even, bijna naar huis...zal wel even lastig zijn om afscheid te nemen van Zuid Afrika, geniet van die laatste dag...We wensen jullie een hele goeie reis toe!! Tot ziens, misschien zaterdag....

liefs iesja

Anoniem zei

Wij wensen jullie een goede reis terug naar Nederland en een hele mooie hereniging metmet familie en vrienden. Geniet vandaag nog maar heel intens van Zuid Afrika want dat ga je waarschijlijk missen in Nederland!

Dank je wel voor al jullie berichtjes en verhalen we hebben er van genoten, en ze waren heel herkenbaar.

vriendelijke groet
Carlos, Helena en Tumelo (Yahoo)

Anoniem zei

Voor het geval jullie dit nog lezen voor terugkeer wensen we jullie en hele fijne laatste dag in za. en een goede thuis reis.
Het lijkt mij wel spannend om de draad van het leven weer op te pakken thuis maar nu met jullie dochter.
Tot gauw ziens, groetjes Rene, Joanne, Christy,? en een pootje van Bobby

Anoniem zei

Lieve alledrie,

bah, wat jammer dat het er alweer op zit! Ik heb echt genoten van jullie verhalen! Heerlijk om zo mee te genieten met jullie geluk, en om eigen herinneringen op te halen. (zelfde kinderwagen gebruikt bijvoorbeeld haha). Nog één dagje, dus vanavond zitten jullie elkaar heel gek aan te kijken: goh.. dit was het dan.. daar gaan we bijna..
Reizen jullie ook 's nachts? Ik hoop dat het allemaal een beetje goed gaat en wens jullie een hele goede reis! We hopen snel te lezen dat en hoe jullie veilig zijn aangekomen in Nederland!

Groetjes, Kati en josee

Esther's Art zei

Hallo lieve mensen,

ik zal jullie verhalen missen hoor!
Nog even en jullie verlaten ZA... Een heftig moment...
Ik wens jullie een goede vlucht en een bijzonder weerzien met familie en vrienden... En natuurlijk ook met Tjalle!!!

Doei!

Lieve groet van alle Potsies

Anoniem zei

Wat was het leuk om jullie te volgen ! Op moment dat ik dit schrijf vliegen jullie al een uur. Bedankt dat we mee mochten genieten op deze bijzondere reis en we wensen jullie heel veel geluk en liefde samen ! Tot in Nederland, we gaan elkaar vast nog eens zien op een of andere ontmoetingsdag. Lieve groet, DerkElsLesegoOratile

Anoniem zei

Samuel, Karin en Neo,

Het langste gedeelte van de reis naar huis zit er op dit moment voor jullie op. Ik hoop dat jullie straks een warm ontvangst mogen beleven op Schiphol.
Dank je wel voor het volgen van jullie reis. Ik heb genoten van de verhalen en foto's.
Heel veel liefde en geluk toegewenst!

Groetjes, Elizabeth (Yahoo)