Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

dinsdag 17 november 2009

Dag 12

Vanmorgen gingen we op weg naar Roelien en Alexander op kraamvisite. Vlak bij het kantoor van Abba kwamen we een ander adoptiestel tegen die naar de Touch Trade winkel ging die zit tijdelijk in het pand van Abba. In deze winkel worden spulletjes verkocht gemaakt door zwangere vrouwen en vrouwen die pas bevallen zijn. Deze vrouwen worden zo begeleid om een zelfstandig bestaan op te bouwen. We hebben een leuk jurkje voor Neo gekocht, een armband voor Karin, lekkere koekjes en theezakjes.
Hierna zijn we snel door gelopen naar Roelien en Alexander want die wisten natuurlijk niet waar we bleven. Ach we zijn hier in Afrika dan kan dat :-)
De meiden maken kennis.
En daar zaten ze dan de papa en mama van Tabitha. Het is een ontzettend lief klein babytje van 3 maanden oud. Nog heel erg klein. Maar ze doet het erg goed bij haar nieuwe papa en mama. We zijn bijna de hele dag bij ze geweest. Neo is zelfs in slaap gevallen op de arm van Karin en heeft op het grote bed lekker door gepit.
Alle meiden op de bank.
Vanavond hebben we met zijn allen voor het eerst bij Harry's pancakes gegeten. Wat hebben ze daar super lekkere pannenkoeken zeg. Daar gaan we zeker nog eens heen. Smullen.
Morgen gaan we samen met de familie Roetman naar Brooklyn, lekker shoppen. We moeten daar heen om pasfoto's te maken voor het paspoort van Neo. We hebben er wel zin in om er weer eens op uit te gaan.
Het gaat steeds beter met ht ritme van Neo. Vanmorgen was ze pas om 7 uur wakker. En ze heeft vandaag 3x getukt. Voorbeeldig toch.

Dan vergeet ik bijna nog één ding. Vanmorgen zijn we druk geweest in de bad kamer. We hebben het haar van Neo onder handen genomen. Eerst wassen, uitspoelen, conditioner, uitspoelen, olie erin kammen (ja het lukt nu) en toen staartjes gemaakt. Neo vindt het niet zo'n succes maar als papa haar afleidt is het te doen. Het resultaat mag er best zijn al zeg ik het zelfs. Niet erg symmetrisch. Best moeilijk hoor zo'n eerste keer. Zie hier het resultaat.






6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ooooh Brooklyn: LEUK!! Even een tip: tegenover de fotozaak QPhoto zit een boekwinkel waar je ook koffie e.d. kunt drinken. Is een echte aanrader en neem er een lekker koek (met chocolade-stukjes) want die zijn zooooooo lekker!

Fijn dat jullie een beetje in het ritme komen. En wat is het heeeeeerlijk die updates van jullie ik zou zooooo graag even komen logeren ;-).

Groetjes,
Marc, Joukje en Veerle (die ook lekker om 20.00 uur in haar eigen bedje in slaap is gevallen (ze kan het wel))

Unknown zei

we hebben vanavond een sisteravond gehad en natuuuuurlijk hebben we het over jullie en 'ons' piepkleine sistertje gehad :-)

we leven zó met jullie mee! heerlijk om foto's te zien; karin je bent super met die staartjes!

groetjes

anne schotanus

corine zei

Hoi hoi,

Wat een mooie berichten weer, fijn dat het zo goed gaat.
En knap hoor die staartjes staat erg leuk!

Nou morgen lekker shoppen dus.... wel gezellig zo hé met Alexzander en Roelien kun je samen nog eens leuke dingen doen.

Super leuk hoor om jullie zo te volgen..........ga zo door hihi...

Groetjes Corine

Anoniem zei

Wat heerlijk....jullie zijn zo'n kersvers ouderpaar geworden dat van Neo dit en dat en flesje en slaapje zus en zo aan elkaar hangt. Geweldig...kijk daar genieten we van.

Dat andere babytje is ook schattig en klein, maar grappig is dat Neo het al helemaal is voor ons hier hoor. Dat leuke kuiltje in haar wangetjes en zo lekker mollig...

Die staartjes zijn ook helemaal leuk. Staat haar ook zo vrolijk.

Geniet van jullie dag naar Brooklyn.

Liefs,
Marieke

Anoniem zei

Hallo Samüel, Karin en Neo,

Het gaat wel goed met jullie in ZA, zo te lezen....! Geniet maar lekker verder van al die bijzondere momenten.
enne: voor de haren geldt: oefening baart kunst, dat komt echt wel goed.
Lieve groetjes,
Antoinette, Guy, Marc en Hannah Muller (yahoo)

Lealicious zei

ha fam. de Jong,

Ik heb jullie alweer een poosje niet meer gesproken dus maar eventjes een berichtje!

Wat lekker dat het goed gaat met het ritme van Neo en dat jullie meer van ZA mogen gaan bekijken! Heel veel plezier he!

De komende dagen ben ik veel aan het werk en oppad dus niet echt te bereiken via skype...

lieve groetjes!
Leanne