Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

zondag 15 november 2009

Dag 9

Zaterdagmorgen op 7:00 uur werden we opgehaald samen met 2 andere Nederlandse stellen (fam. Roetman en Immerzeel) en zijn we met Piet als gids en chauffeur naar Pilanesberg vertrokken. Piet is 39 jaar geleden uit Nederland geemigreerd dus we konden de hele dag Nederlands praten, erg handig. Pilanesberg is het Krugerpark van deze omgeving. In dit park woont de big five en verder nog veel meer dieren natuurlijk. De reis duurde ca. 2 uur. De reis was al heel mooi. De natuur is hier zo mooi. Onderweg kwamen we ook sloppenwijken tegen. Ook dit is Zuid Afrika en heftig om te zien. Om ca. 9:30 uur reden we het park in. Eerst zagen we niet veel dieren. Als eerste zagen we een wrattenzwijn vlak bij de weg. Na een tijdje rijden zagen we atilopes, gnoes, koedoes. En toen zagen we zebra's, zo leuk. En nog meer Zebra's.


We hebben er heel wat gezien op een gegeven moment stonden ze zelfs op twee meter afstand van de bus, geweldig mooie beesten. In een restaurantje hebben we lekker geluncht. Een hele maaltijd we hoefden 's avonds geen warm meer te eten. Na de lunch zijn we het park weer in gereden en hebben we olifanten gezien. We hoopten allemaal al zo dat we ze zouden zien en
eindelijk daar waren ze. Wel op een afstandje maar we konden ze toch goed zien.




Neo heeft zich de hele dag goed gedragen in de bus. Regelmatig viel ze op schoot in slaap want de maxi-cosi was niet zo'n succes. Een dame met een eigen willetje hoor. Ze laat wel merken of ze iets leuk vind of niet.

We hebben een hele leuke dag gehad en genoten van Gods geweldige schepping. Helaas was het eind van de dag niet zo leuk. Onderweg in de bus terug naar huis kreeg Karin migraine. We waren net op tijd thuis zullen we maar zeggen, de rest zullen we jullie besparen.

Het was allemaal niet zo handig want ondertussen waren al onze spullen verhuisd naar een nieuw appartement in Alleyn Mansions. Dus alle koffers moesten eigenlijk uitgepakt worden maar dat ging dus niet. Papa moest alleen voor Neo zorgen. Na een uur op bed en een paar pillen ging het weer beter en kon mama papa een beetje ondersteunen. Alleen nog een fotootje dan:

Helaas gaat het de laatste 2 dagen met Neo qua slapen niet zo goed. Tenminste overdag gaat het goed maar 's avonds wil ze niet in slaap komen. Vrijdag sliep ze om 21:30 uur en gisteren na de enerverende dag was dat 21:45 uur. Niet zo leuk voor papa en mama want die moeten heel veel geduld op brengen. Neo kan heel goed huilen :-(. Verder doet onze kleine meid het heel goed en als ze eenmaal slaapt slaapt ze de hele nacht door tot 6:30-7:00 uur.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ooooh wat herkenbaar. Bij Veerle ging het net zo.....

Heel veel sterkte met al het geduld en neem alvast een hele grote dosis extra in want dit gaat nog wel even duren. Onze dame zit ook vaak 's avonds tot 23.00 uur "gezellig" bij papa en mama op de bank.

Probeer het maar vast los te laten dat een meisje van die leeftijd rond 19.00/20.00 uur in bedje hoort te liggen dat maakt het al een stuk "makkelijker" voor jullie.

Is Karin weer helemaal opgeknapt? Heerlijk is het om in Alleyn te zitten vinden jullie ook niet? Lekker 's ochtends rustig aan ontbijten en lekker je eigen broodjes toasten. Lekker plakje kaas van de Woolworth's erop en klaar ben je.

Geniet maar lekker verder en ga vooral door met al die leuke updates.

Lieve groet,
Marc, Joukje en Veerle

Marcel Jantine en David zei

Dag mooi gezinnetje!
Wat een prachtige verhalen en foto's! Wat vervelend Karin, van die migraine... dat kun je dan eigenlijk niet gebruiken hè... Gelukkig heeft Neo een super papa die het allemaal kon redden! En fijn dat je inmiddels weer wat bent opgeknapt, sterkte er verder mee. Succes ook met de slaapperikelen van Neo, ik heb helaas geen tips voor je...
Heel veel plezier verder in het geboorteland van jullie mooie dochter, blijf lekker genieten van al het nieuwe! (en laat ook alle emoties maar komen hoor... dat hoort er helemaal bij...)
Lieve groetjes,
Jantine (en mijn mannen ;-))

Unknown zei

ik vind het zo gaaf om mee te kunnen lezen!
doe maar lekker rustig aan, die hoofdpijn had je niet voor niets…
en dat slapen, dat komt wel hoor

lieve groeten, ook van de rest van de familie hier

anne schotanus

Esther's Art zei

Hallo familie,

Wat een toestand joh, migraine... daar zat je nou net op te wachten... Ontlading van alle spanning van de afgelopen maanden/weken/dagen? Ben je weer een beetje boven Jan?

Verdrietig dat Neo haar draai een beetje kwijt is (wellicht dat de verhuizing naar weer een nieuwe plek ook spannend voor haar was?)...

Hopelijk vindt ze gauw weer voldoende rust in het feit dat jullie nog steeds haar papa en mama zijn... ondanks dat omstandigheden soms veranderen!!!

Een prachtige foto trouwens van jullie mooie meisje in de bus! Die ógen... WAANZINNIG!!

Liefs, Esther, Jeroen en Abigail

Anoniem zei

Heel herkenbaar met die migraine,zelf had ik dat toen we bij de ambassade weg kwamen, daarna hadden we ons afscheidsgesprek met Lizl dat heb ik nog net vol kunnen houden.. en ja inderdaad is het maar beter om de rest te besparen...Ja al die spanning/emoties moeten er toch op een of andere manier uit. En wat een geluk dat we dan van die zelfredzame mannen/papa'shebben!! Het apartement ziet er mooi uit. Grappig om te lezen dat het eigen willetje er bij Neo nu al zo in zit.
Nou veel plezier en de Groeten van Wilma(yahoo)