Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

dinsdag 10 november 2009

Dag 5



We zijn in Chancellors Court in Pretoria. Met internet!!!! Joepie. Eindelijk kunnen we fatsoenlijk updates plaatsten. Aan de mailbox tezien zijn er heel veel mensen die meeleven/lezen. Super ga zo door met reageren.
Gisteren ws het dan zover. We kregen NEO. Wat er dan door je heen gaat is onbeschrijfelijk eigenlijk. Het is een heerlijk en spannend moment. Hoe zal ze zijn in het echt, hoe reageert ze op ons. Het eerst wat ik (Karin) dacht toen ik haar in mijn armen kreeg was: Zo die is zwaar dat wordt spierballen kweken :-). Ze is erg mooi maar dat zien jullie al wel op de foto natuurlijk. Neo wa erg rustig ze keek eerst wel van ons we maar dat ging snel over. Samuel en ik mochten apart, zonder Neo, nog even in het kindertehuis kijken. Fijn om te zien waar Neo de eerste 6 maanden van haar even heeft door gebracht. Het is een heel klein huis waar eigenlijk maar 6-8 kinderen kunnen wonen maar nu zaten er 12. Er gaan dit jaar nog meerdere kinderen geadopteerd.
Nadat we in het kantoor van Abba de updates hebben kunnen plaatsten zijn we naar ons guesthouse erug gegaan. Neo bleef heel rustig ze begon ook al te glimlachen naar ons. Heel erg leuk. Toen het slaaptijd was ben ik met de draagzak (van Nic. Mariek die van jou past echt niet meer)gaan lopen en toen viel ze in slaap. 's Middags zijn we met zijn drietjes naar de supermarkt gelopen. Toch best zwaar bijna 9 kg op je buik vond Samuel. 's Avonds viel ze om 20:30 uur in slaap een half uur te laat valt best mee toch. Vannacht om ca. 00:30 uur werd ze wakker en hoeste ze de hele tijd. Dat duurde denk ik een half uurtje toen sliep ze weer verder tot 05:30 uur. Papa sliep zo'n beetje de hele nacht niet mama een stuk beter dan die nacht ervoor.
Vanmorgen zijn we met weer een propellorvliegtuig naar Johannesburg gevlogen. Het opstijgen ging heel goed. Neo maakte het allemaal niets uit. Op een gegeven moment was ze moe en ging ze huilen. We kregen haar niet stil dus dan maar in de draagzak door het middenpad lopen. Gelukkig was het een hele rustige vlucht dus dat ging prima. Na c 5min. Viel ze in slaap ons schatje.
Het blijft een apart gevoel dat dit 'kleine' schattige meisje voor altijd bij ons blijft. We zijn heel blij met hoe het nu gaat. We hadden niet verwacht dat ze zich zo snel aan ons over zou geven.
Ze houdt erg van dolle spelletjes, ze kweilt de hele dag, ze heeft vanmorgen in het vliegtuig Samuel onder gespuugt :-), ze kan heerlijk schaterlachen en brabbelen, ze is eigenlijk gewoon heel erg leuk. Alleen een beetje dik. Ik heb nog nooit zulke dikke beentjes gezien.
We zaten in Kimberley op een soort hotelkamer op de beg. grond. Nu hebben we een echt appartement. Heerlijk. Eindelijk kunnen we onze koffers uitpakken.
En nou willen jullie nog foto's zien natuurlijk.
Beetje lang verhaal, dat zal niet elke dag zo zijn hoor.
Groetjes, uit een warm Pretoria

17 opmerkingen:

Esther's Art zei

Fijn jullie updates te lezen!!!
Worden we ook weer getrakteerd op foto's? :)

Lekker genieten daar... Ook van het "full breakfast" (without sausage?:))...

Enne, het is hier druilerig petweer... Dus geniet maar extra van de Afrikaanse zon!!!

Lieve groeten,

Esther, Jeroen en Abigail

Nico Janneke zei

itchalGeweldig allemaal zeg. Fijn dat het zo goed gaat. Jullie foto hangt al uitvergroot in de kamer. Liefs. Pa en Ma.

Anoniem zei

Wat een schatje ! Van harte gefeliciteerd met jullie dochter !Vinden jullie het leuk om "kraamvisite" te krijgen? We zitten in The Rose en kunnen morgenochtend bij jullie op bezoek komen. Laat maar even weten,
lieve groet, Petra-Nelleke en Els

Unknown zei

Hoi Samuel en Karin en Neo,

ik zit hier in een donkere druilerige november middag te genieten van jullie update... wat een schatje is jullie dochter! en wat zien jullie er stralend (verbrand :-) ) uit! Ik denk vaak aan jullie, en bid/dank voor jullie 3en; dit is zó iets bijzonders! het wonder straalt van de foto af, ik word er warm van!
groeten namens allen hier

anne schotanus

Unknown zei

o trouwens nog even: zo op de foto;s te zien zijn mijn benen dikker :-) hahahahaha
nee ff zonder gekheid: ik heb wel baby's met dikkere beentjes gezien, hoor, oa. die van mijn kleine neefjes, ik vind het nog niet abnormaal dik. Maar een mama met een tennisarmpje is zo gebeurd natuurlijk… dus kijk uit met verkeerd tillen

wat een lekker kindje in dat badje toch
zijn datbtw samuëls knieen die ik zie, of..??

Lydia zei

Wat hebben ze die lekkere meid gegeven? (pokon?)
Geweldig zo die foto's en te zien hoe jullie genieten van dit prachtige kind! We hopen dat jullie heel gelukkig met haar mogen worden en dat ze een zonnestraaltje mag zijn in jullie leven. Veel liefs van Klaas, Lydia, Janneke en Charlotte. Ook voor pake en beppe veel liefs en gefeliciteerd!!!!!!!!!!!!!!!

Lydia zei

De familie van Karin willen we ook graag feliciteren met dit prachtige
meisje. Hartelijke groet van Klaas, Lydia,Janneke en Charlotte.

Nico-Janneke zei

Hiep hiep hoera. Foto's.

Anoniem zei

Beste Samuel, Karin en Neo.

Gefeliciteerd dat na al die jaren jullie een echt gezin mogen gaan opbouwen. Spannend zo van ver en als ik jullie blog lees al zo vertrouwd dichtbij.
Geniet ervan !!

gr. Quirijn

Anoniem zei

Nou dat is toch toevallig. Laat ik (Joukje) vanavond de hond uit. Kom ik een bekende hier uit de buurt tegen zegt ze mijn neef zit ook in ZA Kimberly. Ik gelijk ooooooh Samuel en Karin.....

Wat is de wereld klein!

Geweldig hoor dat jullie nu internet hebben. Is wel zo prettig. Kunnen jullie lekker skypen (dat vonden wij erg fijn). In welk appartement zitten jullie? Mooie foto's ook van jullie mooie meisje. Ze heeft in elk geval absoluut geen honger gehad!!! Maar wat ziet er ontspannen uit.

Geniet maar lekker van het mooie ZA (-weer). Morgen veel suc6 bij de rechter maar dat komt ook helemaal in orde.

Groetjes,
Marc, Joukje en Veerle

Fam. Vuijk zei

Wat een geluk!! Eindelijk mochten jullie je dochter omarmen. Gefeliciteerd. Wat een schatje is ze, geniet van elkaar en nog een fijne tijd in het prachtige ZA.

Groetjes, Esther Vuijk

Anoniem zei

wat een heerlijke berichten, en een prachtige foto's !! we genieten zo heerlijk met jullie mee. ze is echt heel mooi !! (jullie ook, als papa en mama !! :) )
liefs,
gert, nienke en renate

corine zei

Leuk hoor om zo met jullie mee te lezen!
Fijn dat het zo goed gaat met Neo ze ziet er best uit ja....lekker toch! Wat een mooi meisje hebben jullie toch.

Geniet lekker van elkaar daar in het mooie ZA.

Enne blijven updaten hé met lekker veel foto's ...hihi,

Lieve groeten,

Corine

Josee zei

Ha Papa, mama en Neo,

Geweldig om jullie update te lezen, we GENIETEN!! Wat een prachtig meisje.. En ja.. die dikke beentjes enzo.. haha.. hier hetzelfde verhaal hoor. Komt voornamelijk door de vele en erg zoete melk die ze daar krijgen. Gaat er hier geleidelijk écht af - Kati groeit echt al meer in proportie, dus don't worry en geniet van 'ál dat kind'haha!

Van mij mag je elke dag zulke lange stukken schrijven, juist leuk!
Kom lekker bij in Chancellor's.. ik hoop dat jullie een hele goede tijd in Pretoria hebben..!! En maandag naar Alleyn? Ach, duurt nog even!

Groetjes, Josee, Eddie Kati

Anoniem zei

Wat een mooie foto's van een lief meisje en haar trotste ouders. Geniet ervan. Leuk om zo vanuit het regenachtige Nederland mee te lezen/leven.
Groetjes Teunine en familie

Anoniem zei

Hoi Karin en Samuel!
Hartelijk gefeliciteerd met jullie dochter! Wat een ontzettend mooi meissie! Geniet lekker van deze mooie tijd daar en geniet veel van elkaar.
Liefs Bram en Diane

henk@medema.nl zei

Wat een PRACHTIG kind! Wat zien jullie er gelukkig uit! Als we ff mogen raden: dat ZIJN jullie ook :-)
prijs de Heer!
Henk & Tineke Medema