Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

vrijdag 20 november 2009

Dag 14 en15

Daar zijn we dan weer. Hadden jullie ons al gemist? We hadden anderhalve dag geen internet. Balen dus. En het weer was ook erg slecht hier. Vandaag regende het de hele dag. We lopen in fleecetruien. Gistermorgen zijn we toen het nog droog was naar de Union Buildings gelopen. Een aardige wandeling omdat het ook nogal omhoog gaat maar het was goed te doen. Er is daar ook een mooi aangeplegd park met heel veel trappen. Best onhandig met een kinderwagen. Onderweg naar huis viel Neo in slaap. We hebben lekker geluncht bij Cafe 41.

Hierna nog even wat boodschappen gehaald wat toch wat langer duurde omdat er zo'n leuk winkeltje op Eastwood is... Toen we thuis kwamen probeerde we Neo weer in slaap te krijgen maar dat wilde ze toch echt niet. Heel logisch toen we op de klok keken ze had gewoon honger, oeps. Verder niets gedaan want het plensde en dat heeft het vandaag ook de hele dag gedaan.

Toch zijn we naar Hatfield gelopen want we moesten toch echt luiers hebben. Je moest niet zien hoe we er uit zagen en hoe vies onze broekspijpen waren toen we thuis kwamen. Verder de hele dag noodgedwongen binnen gezeten.
De voorspellingen zijn dat het morgen iets beter wordt en vanaf zondag weer droog en 27 graden, gelukkig. Dit weer is niets. Morgen gaan we weer eens wat doen met de andere Nederlanders. Tijd voor gezelligheid.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

0, gelukkig - weer nieuws :-)

veel plezier daar in de regen - hier schijnt de zon (voor zolang het duurt natuurlijk). Ik ben blij dat de foto met de cappuccino en de muffins niet meer bovenaan staan. Heerlijk dat getut met flesje boertje bedje badje billetjes enz enz
groetjes van hier

anne schotanus

Anoniem zei

Hoi Samuel en Karin,

Ja we hadden jullie al gemist maar ook wij kennen ZA, dus wij hadden al het vermoeden dat internet eruit lag. Wat vervelend dat het zo regent, maar gelukkig komt de zon weer. Enne dat eten...wij zijn het in het begin ook 1 keer vergeten...en wij maar denken waarom huilt hij zo?! Maar alles is wennen in het begin, nu vergeet je het meer.

Vriendelijke groet
Helena (yahoo)

Anoniem zei

Daar zijn jullie weer! Jammer van dat slechte weer.Zo zeg, jullie wandelwagen ziet er best goed uit! Nog wat leuks gevonden bij East Wood?

Liefs van Iesja

Anoniem zei

wat ontzettend leuk om zo alles mee te beleven. Het staat jullie goed hoor zo`n prachtig meisje op de arm.
heb je maandagavond nog aan ons gedacht Karin?Wij wel aan jullie.
Als ik langs jullie huis fiets is het zo stil daar binnen,gelukkig zijn de ballonnen goed te zien. het huis verlangt er vast naar om weer bewoont te worden door jullie drieen.

fijne week nog gewenst[het is hier bijna net zo warm momenteel als bij jullie!!]

groet Gretha