Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

donderdag 31 december 2009

Quilt

De oude trouwe lezers (lezeressen :-))van onze site zullen nog wel weten dat ik met een boxkleed ben begonnen. Het moest een boxquilt worden. De top laag had ik maanden geleden al genaaid maar hij was nog steeds niet af gemaakt. Doordat we best wel snel bericht kregen dat we een dochtertje mochten ophalen is de quilt niet af gekomen. Maar nou heeft mijn lieve schoonmama de quilt af gemaakt. Zie hier het resultaat. Hij is erg leuk geworden vind ik.



Verder gaat het nu weer beter met Neo. Dinsdag was ze zo ziek dat ik toch de huisarts even gebeld heb. Zij wilde Neo graag even zien, dus ik op stel en sprong naar de dokter. Snel mijn vader gebeld voor een taxi. Samuel was aan het werk. De dokter vond het toch verstandig om een antibiotica te geven. Aangezien Neo ook al hoest sinds ze bij ons is. 's Avonds na een paracetamol knapte ze weer wat op en kwam er weer een lachje op haar gezicht. Gisteren de hele dag nog lichte koorst en vanmorgen was ze koortsvrij. Vannacht ook al aan haar hoofdje te voelen. Nu is ze alleen nog behoorlijk verkouden en roggelt lekker. Gisteren at en dronk ze gelukkig ook weer gewoon. Helaas kwam de bak met yoghurt er na een hoestaanval weer uit. Lang leve de wasmachine.

Lekker hoor zo'n bakje yoghurt


Vanavond de jaarwisseling. Sinds jaren hoeven we ons niet meer af te vragen of dit het jaar wordt dat we een kindje gaan krijgen... Ze is er al. Nou gaan we ons afvragen wat dit jaar ons als gezin zal brengen. We hebben zin in 2010...

4 opmerkingen:

Esther's Art zei

Mooi geworden zeg, die quilt! Hihi, daar ben je mooi makkelijk vanaf gekomen! :)
Een goed uiteinde vanavond... Hopelijk schrikt Neo niet te veel van alle herrie en slaapt ze lekker door!!!
Heel veel zegen van God voor 2010!

Lieve groetjes, Esther, Jeroen en Abigail

Anoniem zei

en wat leuk om neo nu life te zien!!
mooi boxkleed ook!
anne

Anoniem zei

gelukkig heeft ze een mooie maat lekbak...hahaha.
Uiteraard ook hier dan nog even de allermooiste wensen voor 2010.

Groetjes,
Jolande

PS: ...en de quilt is echt een mooi kunstwerk hoor!

Fam. Geleynse zei

Wat is de quilt mooi geworden!

Leuk dat jullie nog doorgaan met de weblog.
Hier is nog steeds niets te melden over een broertje/zusje voor Sofie. We hopen toch wel dat we dit jaar dat hele leuke telefoontje zullen krijgen.

Groetjes,
Marloes, KW & Sofie